Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
O! Widzę, że panowie również są wielkimi fanami blogów Kowala Również z niecierpliwością czekam na następny blog Również obstawiam tezę, że oszczędzali się na CdR ;d
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Pep Guardiola wyznał w pomeczowej wypowiedzi, że w ciągu kilku dni spotka się z prezydentem Sandro Rosellem i w sprawie przyszłości szkoleniowca podejmą decyzję "najlepszą dla Klubu".
Tuż po zakończeniu spotkania Barcelony z Chelsea Pep Guardiola wyjawił mediom, że w ciągu kilku dni zadecyduje o tym czy zostanie w zespole na kolejny sezon czy odejdzie.
"W najbliższych dniach zadecydujemy o tym czy zostanę czy nie", powiedział Guardiola. "Będę rozmawiał o tym z prezydentem i wspólnie podejmiemy decyzję lepsza dla klubu", dodał trener Barcelony.
"Jutro i w ciągu kilku dni będę rozmawiał z Tito i z prezydentem i wspólnie zadecydujemy. Będziemy rozmawiać o wszystkim, o obecnej sytuacji, i potem podejmiemy decyzję, bo teraz jeszcze piłka jest w grze", zakończył.
Zobaczymy co z tego wyniknie.
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zespół się posypie. Przyjdzie jakiś No-Name (chyba, że Villas Boas ale to byłby strzał w kolano ). Nie no na poważnie jestem ciekaw czy Guardiola poradzi sobie w zespole, który trzeba budować. Czy to czasem nie jest tak, że zawodnicy wypracowywali te tytuły. Zobaczymy.
Rozwala mnie tylko ta pewność kibiców barcy, którzy są pewni, iż w następnym sezonie barca wszystkich rozjedzie a teraz po prostu ma lekką zadyszke. Już słyszałem to samo o kwietniowym GD ('no no poczekajcie do kwietnia, dostaniecie znowu w dupke i zobaczycie kto jest mistrzem') ;d
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Nie ma sensu czytać tych komentarzy bo pisane są w głównej mierze przez dzieci i tych którzy "kibicują" Barcelonie od niedawna, zresztą przeglądając różne strony klubów da się zauważyć te same teksty które przytoczyłeś ;)
Co do Pepa to mam nadzieje że zostanie,no ale jakby postanowił inaczej widział bym Bielse na jego miejsce.
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!