WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona vol 3.

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 233865

Ankieta

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3600 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 27033
ResoviakRR tylko zauważ że my prowadzimy dyskusje o faworyzowaniu barcy w Europejskich Pucharach, ty przedstawiłeś filmik gdzie większość sytuacji jest z La liga.Nie jesteśmy obiektywnie ocenić wszystkich meczy z ligi,ponieważ nie każdy ma dostęp aby je oglądać.Obejrzenie meczy z Lm ma większość.

Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.

...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
jest także pan Şenes Erzik z UNICEF-u, co niewytłumaczalnie stawia jego organizację w rażącym konflikcie interesów

ludzie daj cie spokoj z tym Unicefem jezeli real nie byl by tak pazerny na kase to zrezygnowal by ze swoiej reklamy na koszulce i umiescil logo Unicefu. Pan Erzik napewno byl by zadowolony z takiego obroty spraw a kto wie moze w tedy 1 na 5 meczu zagwizdza dla was

ResoviakRR i tak ten film nic nie da bo i tak zawsze gwizdaz pod nas

Barça rzekomo kontaktowała się z agentem Sáncheza

Sprawa ewentualnego transferu Alexisa Sáncheza do Barcelony nabiera tempa. Według La Gazzetta dello Sport przedstawiciele Barçy rozmawiali w ostatni wtorek z agentem chilijskiego piłkarza.

Jak donosi La Gazzetta dello Sport przedstawiciele Barcelony rozmawiali we wtorek z agentem Alexisa Sáncheza, Fernando Feliceviciem, na temat ewentualnego transferu Chilijczyka do Barçy. Rzekome spotkanie odbyło się na kilka godzin przed starciem Barcelony z Realem Madryt. Miało to miejsce w hotelu Princesa Sofia niedaleko stadionu Camp Nou.

Cena wywoławcza jaką ogłosiło za Sáncheza Udinese, to 30 milionów euro. Zainteresowanie Chilijczykiem wyrażają ponadto Manchester City i Inter Mediolan
źródło: sport.es

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2011-05-07 20:39:01

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 126277
FC BARCELONA - Espanyol Barcelona 2-0

1-0 Andres Iniesta 28'
2-0 Pique 49'(Xavi)

Spacerek, mistrzostwo tuz tuz

.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 5684 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 48576

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
Abidal: "Teraz wiem, że Barca to więcej niż klub"

"Mogę powiedzieć, iż rozumiem, co znaczy, że Barca to więcej niż klub" - powiedział Eric Abidal, którego najwidoczniej zaskoczyło wsparcie, jakie otrzymał w trakcie choroby.

"Otrzymałem wsparcie od takich ludzi, którzy nawet mnie nie znali. Nieznani ludzie chcieli odwiedzić mnie w szpitalu, podczas któregoś ze spotkań klaskano przez minutę podczas 22. minuty rywalizacji, także kluby odwiecznego rywala - Espanyol oraz Real - solidaryzowały się ze mną" - wyjaśnił obrońca Dumy Katalonii.

Gracz chce jak najszybciej zamknąć ten rozdział w swoim życiu i wrócić do poziomu, jaki prezentował przed chorobą: "Jeszcze wiele brakuje mi do dawnej dyspozycji. Przez ostatnie dwa i pół tygodnia ciężko pracowałem i myślę, że jestem w stanie znieść godzinę gry".

"Czuję się dobrze. Przeszedłem wiele badań, które nie wykazały żadnych nieprawidłowości" - kontynuował.

"Gramy dla zespołu, gramy dla trenera, dla sztabu szkoleniowego. Jeśli proszą mnie o grę po prawej stronie, to będę tam grał. Nie ma tutaj znaczenia, czy moja prawa noga służy tylko do wsiadania do autobusu" - zakończył.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2011-05-10 14:37:09

...
Napisał(a)
Ekspert
znamy sekret geniuszu Messiego

Cała drużyna uda się do Walencji

Barça potencjalnie już w środę może zdobyć mistrzostwo ligi, a w takiej sytuacji Josep Guardiola, gdy w zasięgu wzroku jest do zdobycia trofeum zabiera cały skład wraz ze sztabem szkoleniowym do Walencji.

Tylko jeden punkt Blaugrana jest od trzeciego mistrzowskiego tytułu z rzędu przy założeniu, że Real Madryt wygra swój mecz we wtorek. Menedżer zespołu zabierze do Walencji cały skład, tak by wszyscy ewentualnie mogli cieszyć się wyjątkową chwilą.

Ostatnia sesja przed podróżą

We wtorek, o 11:00 drużyna zebrała się w miasteczku sportowym Joana Gampera. Zajęcia odbyły się za zamkniętymi drzwiami. Była to ostatnia sesja przed wyjazdem na mecz z Levante UD.

Tylko Milito, który leczy urazu brakowało na porannych zajęciach. Puyol i Adriano trenowali z kolei za dala od grupy. Bojan z Maxwellem ćwiczyli na pełnych obrotach podobnie jak w poniedziałek. Na treningu pojawił się, także z rezerw Katalończyków Bartra oraz Thiago.

Plan podróży

W środę, zespół spotka się na Camp Nou o 10:00, a stamtąd uda się na lotnisko El Prat, gdzie lot rozpocznie się o 11:00. Samolot na miejscu powinien pojawić się około 11:45. Następnie natychmiast wszyscy udadzą się do hotelu, gdzie spędzą ostatnie godziny przed meczem. Spotkanie z Levante rozpocznie się o 20:00 na stadionie Ciutat de València.

Po zakończonym meczu FC Barcelona w Barcelonie powinna "zameldować" powinna się piętnaście minut po północy.
źródło: fcbarcelona.cat

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2011-05-11 01:24:52

...
Napisał(a)
Początkujący
Dobra reklama

.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 242 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16950
liga mistrzow juz w kieszzeni
...
Napisał(a)
Ekspert
Oficjalne piłki na finał Ligi Mistrzów już w Ciutat Esportiva

Barça tydzień temu wywalczyła sobie awans do finału Champions League, który 28 maja zostanie rozegrany na londyńskim Wembley. Rywalem Katalończyków będzie Manchester United.

Oficjalny partner UEFA, Adidas zaprezentował już piłkę jaką przygotował na finałowe spotkanie Ligi Mistrzów. Futbolówka została wykonana najnowocześniejszą technologią i już 24 takie piłki zostały dostarczone do Barcelony. Katalończycy otrzymali je, aby odpowiednio przygotować się do finału.

Wzór piłki na finałową potyczkę:

źródło: Sport.es

Jak nie Alexis Sanchez, to Forlan?

Urugwajczyk, którego sprowadzenie może wynieść około 10 mln euro, jest alternatywą dla Alexisa Sancheza.

Barcelona szykuje kadrę na kolejny sezon, jednak oficjalnie nie będzie się mówić o tym do czasu finałowego meczu z Manchesterem United. Sport donosi, że wiceprezydent Barcy, Josep Maria Bartomeu, i dyrektor techniczny, Andoni Zubizarreta, już podjęli się rozmów z agentami zawodników i wiedzą nawet, ile wynosiłyby ewentualne transfery.

W zeszłym tygodniu sporo mówiło się o Alexisie Sanchezie - Chilijczyku, który stał się gwiazdą w Udinese i mógłby grać w Barcy od przyszłego sezonu. Wydaje się, że to właśnie Sanchez ma największa szanse na grę na Camp Nou, jednak wszystko zależy od tego, jak zachowa się włoski klub. Barcelona nie ma zamiaru przepłacać.

Niewykluczona jest możliwość sprowadzenia Diego Forlana. Snajper Atletico chce opuścić stołeczny klub, a jego cena nie przekroczyłaby 10 milionów euro. 32-letni napastnik mógłby pełnić rolę rezerwowego, jak niegdyś Henrik Larsson.

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2011-05-11 15:15:37

...
Napisał(a)
Początkujący
Levante -FC BARCELONA 1-1
0-1 !!! Keita 28' (Xavi )
1-1 Caicedo 41'

CAMPEONES CAMPEONES CAMPEONES !!!!!!!!! yeeeeeeeeha 3x pod rząd !

Zmieniony przez - ResoviakRR w dniu 2011-05-11 21:47:31

.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Szkółka Piłkarska

Następny temat

testy

electro
Polecane artykuły