[...] warzywa: ogórek zwykły i małosolny, kapusta biała i kiszona, szparagowa, pomidor, kalarepa suple: drożdże, tran, wiesiołek, olej z zarodków pszennych, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, jabłko, marchew, ciecierzyca II – resztka tatara i koktajl jagodowy III - wątróbka kurczaka z soczewicą zielona na maśle IV – halibut ze [...]
[...] zwykły, kapusta biała i kiszona, brokuł, pomidor, kalarepa, kalafior, rzodkiewka, szparagowa suple: drożdże, tran, wiesiołek, olej z zarodków pszennych, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, jabłko, gruszka, marchew + jogo z cynamonem II – wątróbka kacza, soczewica z cukinią na maśle III – stejk z masłem czosnkowym, brzoskwinia IV [...]
[...] warzywa: ogórek zwykły, kapusta biała i kiszona, brokuł, pomidor, kalafior, szparagowa, cebula suple: drożdże, tran, wiesiołek, olej z zarodków pszennych, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, jabłko, marchew, II – żeberka jagnięce, ciecierzyca III – wątróbka z ciecierzycą na maśle IV – halibut z ziemniakami na kokosie V – tatar, [...]
[...] i małosolny, kapusta biała i kiszona, brokuł, pomidor, kalafior, szparagowa, kalarepa, rzodkiewka suple: drożdże, tran, wiesiołek, olej z zarodków pszennych, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, jabłko, marchew, seler, maca, trochę kakao bio, organic i inne duperele II – śledzik z soczewicą zieloną i truskawki III – halibuz z [...]
[...] zwykły i małosolny, kapusta kiszona, brokuł, pomidor, kalafior, szparagowa, kalarepa, papryka suple: drożdże, tran, wiesiołek, olej z zarodków pszennych, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, maca, jabłko II – wątróbka, brzoskwinia III – soczewica z jajcami i kawałek arbuza IV – halibut z ziemniakami na maśle V – jagnię z batatami na [...]
[...] na wątrobę warzywa: ogórek zwykły i małosolny, kapusta kiszona, brokuł, pomidor, kalafior, szparagowa, kalarepa, papryka suple: drożdże, tran, wiesiołek, ocet jabłkowy, probiotyki, kombucha I – jaja, maca, truskawki i czereśnie II – wątróbka, truskawki, czereśnie trening (przed i po koktajl) III – jagnię z ziemniakami na maśle IV – halibut [...]