1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
Źle wpisałem nazwę, ukłony dla Brutusa 1. Nazwa patentowa tego izolatu to ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest w metodzie podwójnej filtracji w niskich temperaturach. Reszta bez zmian, ale dla ścisłości: 2. Gainerki: -Gainer MCT - 21/100 gr -Super Whey Gainer - 30/100 gr (sklep.sfd.pl) 3. (Krótko i ogólnikowo) Citruline Malate to jabłczan [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1.CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
poprawiam swoje dotychczasowe odpowiedzi na te: 1)CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1.CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
1) Do produkcji odżywek uzywacie (firma Olimp) izolatu białka serwatki: CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY. Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
Kiedy ZEZOWATWE sie i do mnie usmiechnie to choc mnie powiadomcie bo juz nie da sie tego tematu przegladac ODP1:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]