Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, laktoferyny, laktotransferyny, ceruloplazminy, fosfoglikoprotein, proteaz i peptonów
2.
Gainer MCT (21% białka)
Kreanabol (25% białka)
Super Whey Gainer (30% białka)
Top Mass (43% białka)
Profi Whey Mass (45% białka)
3.
jest to jabłczan cytruliny - związek sprzęgający w jednej molekule dwie, aktywne cząsteczki: jabłczan i cytrulinę, zwiększa napływ tlenu, kreatyny i składników odżywczych do komórek mięśni szkieletowych i mięśnia sercowego. Jednocześnie, wspólnie z ATP bierze udział w akcie skurczu włókien mięśniowych. Cytrulina jest również podstawowym prekursorem kreatyny, przekształcanym w argininę i glikocjaminę, wpływającym na wzrost tempa syntezy fosfokreatyny. Należy ponadto do tzw. puli azotu niebiałkowego, powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. jabłczan pozostaje jednym z najwartościowszych składników dla metabolizmu wysiłkowego i anabolizmu białek mięśniowych. Jak dowiodły badania, jabłczan cytruliny łagodzi również bóle mięśniowe i przeciwdziała zmęczeniu.
4.
Mega Bars
Maxx Bars
Maxi Bars
Mass Bars
Make Mass
Must Mass