Ogólnie nie powinno się smażyć, ale jak już to smażymy na tłuszczach takich jak smalec, masło klarowane, olej kokosowy, są to głównie tłuszcze nasycone, które nie ulegają utlenieniu. Zwykłe oleje roślinne, te dobre nierafinowane, nie nadają się do smażenia. Trzeba je spożywać tylko na zimno, inaczej będę bezwartościowe, a nawet szkodliwe.
Skoro już o tych tłuszczach lepszych mowa to ja jakiś czas temu zastanawiałam się czym by zamienić np margarynę w ciastach :D Ktoś coś?:D Masło :) a jeśli jakieś ciasto kruche to nawet oleje wg pasi olej kokosowy :) wszystko zależy od ciasta
To moja dieta ŚNIADANIE 1 omlet 50g masła orzechowego 30g WPC80 10g olej kokosowy z kawą witamina C 1000mg witamina D3 z K2 metadon 100mg ŚNIADANIE 2 płatki owsiane górskie 110g kakao 20g rodzynki dwie łyżki stołowe mutant mass 50-70g z wodą olej kokosowy 10g z kawą TRENING po treningu od razu Carbo 50g creatyna mono 5g czekam z 10 minut i WPI [...]
Trening 27,01.2017 r. DÓŁ HIPERTROFIA: Przysiady na smithie 4x 10 10 x 20 kg / 10 x 25 kg / 10 x 30 kg / 10 x 35 kg 12 x 20 kg / 12 x 25 kg / 12 x 30 kg / 12 x 30 kg 12 x 20 kg / 12 x 25 kg / 12 x 25 kg / 12 x 30 kg 15 x 20 kg / 15 x 35 kg / 15 x 35 kg / 8 x 35 kg 15 x 20 kg / 15 x 32 kg / 15 x 32 kg / 15 x 32 kg 20 x 20 kg / 20 x 30 kg / 20 x 30 [...]