SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 207485

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Marchewkowiec, wersja II

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Budyń ryżowy tj. 200g ryżu, budyń czekoladowy, kakao słodzik, rodzynki, jagody goji, no i quest.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1967 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17778
MrRMpl1 dalej ładowanie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 28 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1670
Bleedingsun
Marchewkowiec, wersja II



Można przepis prosić ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 627 Wiek 24 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3696
'ptasie mleczko' na wiejskim z maślanką na herbatnikowym spodzie:


wersja na twarogu z domowym dżemem:


i dzisiejsze ciasteczka:


"Żeby rosnąć trzeba źreć!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
maicon
Bleedingsun
Marchewkowiec, wersja II



Można przepis prosić ?


Jeszcze dziś ci napiszę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 4322 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 171818



http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html

"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Właściwie to tu jest wszystko



Polewa składa się z ubitej śmietanki, 20g ksylitolu i odrobiny skórki pomarańczowej. Orzechy włoskie są do dekoracji.
Resztę składników po prostu mieszasz, dodajesz trochę cynamonu, wanilii, goździków i 1,5 łyżeczki sody. Pieczesz ok. 30 min. w 180 stopniach (u mnie grzanie góra-dół z termoobiegiem)
Można dowolnie modyfikować przepis wg własnych upodobań

(migdały oczywiście trzeba wcześniej zmielić)

Zmieniony przez - Bleedingsun w dniu 2014-05-03 17:57:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ladnie wyglada

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1970 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 45643
ksylilot ? wat wat wat

kiedy upadnę
to wstanę
wtedy masz przej**ane


tak długo, jak walczysz, jesteś zwycięzcą

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

WHEY premium