SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[DT] Dziś w klubie będzie BANG! str. 79

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 69859

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
no te takie "smalce"to i tak wycinam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
A jak sprawa ma się z ziemniakami? W kalkulatorach wartości od 13 do 20g ww.

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to zależy czy są młode czy stare. dodatkowo jedne masz w środku bardzo mokre, inne z kolei są wysuszone już w trakcie obierania.
ogólnie ja spotkałem się z wartościami w przedziałach 12 (młode)-16(stare)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
Młode-stare tzn. zależy jak długo leżały w ziemi? A co z obróbką termiczną? Podczas gotowania ubywa wody? Trochę się dziwię, bo czytałem, że przed i po gotowaniu zazwyczaj ważą tyle samo, a w surowych wartości widziałem tak jak mówisz 12-16g, a w gotowanych 20g...

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
minimalnie mniej waży pyra po ugotowaniu. 10-15% ubywa. Wrzucam nogi, uwaga (są lipne, spadło mi parę ładnych cm i zrobiłem to umyślnie bo mi mięśnie za dużo tlenu zżerały przy biegach i piłce ręcznej)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
wszystkie produkty wazymy przed obróbką termiczną - mieso, skrobiowe, warzywa i inne cuda


Co do ziemniaków - najoptymalniej wziac wartosc "srednią" jesli nie macie pewnosci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
ja schab ważę po obróbce, bo dostaje go już upieczonego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
tutaj sprawa ma sie ciut inaczej

I skad dostajesz/!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
z masarni od kumpla ojca od "wujka"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 78763
eeee zayebiaszczo
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Czy mogę jednocześnie brać cały zestaw?

Następny temat

Gawlak Bench Press

forma lato