SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 212373

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9058 Napisanych postów 82743 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699804
może być
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
Niektórzy twierdzą, że codzienna jedzona kostka sera jako ostatni posiłek zalewa ich. Przy redukcji może i byłaby jakaś widoczna różnica, ale na masie wcinam kilka razy w tygodniu

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94922 Napisanych postów 364911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670432
praktycznie zawsze moja kolacja

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 5049 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 107356
No na redukcje to słaby pomysł,na masie jak najbardziej ok,sam wcinam codziennie wieczorem kostke.Kiedys czytałem ze twaróg podnosi estro.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
I stąd też może to zalewanie.

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dobra, więc wrzucam ten ser do jadłospisu. A taka opcja, z dwoma posiłkami, gdzie ser biały jest źródłem białka przejdzie? Będzie wtedy 400g na dwa posiłki . Pozostałe 3-4 posiłki z innych źródeł białka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 207 Napisanych postów 9413 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 622991
Białko z sera białego stosunkowo długo się wchłania, nawet kilka godzin, ale jest wysokie jakości. Widomo, ze lepszy ser od parówek i jogurtu, ale mięsa w pełni nie zastąpi. Staraj się jeść też czerwone mięso. Najlepiej wołowine, ale wieprzowina też jest ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6615 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 139516
Koper22 absolutnie nie!
pamietaj, czym drozsza miska tym lepszy wyglad, zwlaszcza u amatorow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 207 Napisanych postów 9413 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 622991
a propos blinga... Polecam też podroby. Białka tyle co w mięsie a cena dużo niższa :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
I smaczne Gulasz z serc drobiowych, czy wątróbka z cebulką raz w tygodniu u mnie gości na stole.

>> JUICE IRELAND TEAM <<

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium