SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

dziennik DONTKNOW

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 120835

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 7165 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30760
dontknow, bardzo dobry czit jak jesteś na w miarę niskich węglach to najlepszym cheatem jest dużo /w granicach rozsądku/ węgli, średnio białka, tłuszczu.

/pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
węgli nie mam w zasadzie mało, ale podświadomie jakoś ciężko mi wchodzą
a to zdjęcie mnie po prostu wgniotło w krzesło i jak będę mieć czas, to ogarnę tę pizzę.
zastanawiam się tylko, czy nie zamienić pomidorów z puszki na te naturalne, ale z nimi pewnie będzie więcej roboty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 7165 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30760
Najważniejszymi składnikami pizzy 'jakiejkolwiek' są mozarella i oregano. Bez tego nie ma pizzy

/pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bez tego nie ma pizzy
no ba ale z sosem też trzeba coś pokombinować dobrego.
kiedyś robiłam też tę pizzę: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/pizza/ze_szpinakiem_bialym_sosem/przepis.html
jakby ktoś chciał spróbować to polecam, ale w ciasto w ogóle nie przypomina tego z pizzy. ale mimo wszystko zaebiste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 459 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1850
jak widzę Twoje menu to aż głodnieje. Muszę zaglądać częsciej po inspirację :D

Wszystko, co naprawdę lubię, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
muszę się właśnie pochwalić wszem i wobec, że jeszcze nigdy nie jadłam tak różnorodnie.
i nabrałam takich mega chęci kulinarnych, ciągle próbuję coś nowego, eksperymentuję i jem rzeczy, których kiedyś bym nie tknęła (boczek, mielone, smalec) dogadzam nawet dwóm baaardzo wymagającym facetom w moim domu, więc aura mojej zaebistości się rozrasta
w przeciągu kilku tygodni zaliczyłam kilka debiutów: śledzie, łosoś (dzwonki), kalarepa, boczek i skóra kurczaka. nigdy w życiu tego nie jadłam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 7165 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30760
dontknow, czemu bliżej nie mieszkasz? Mnie to by się teraz przydała piękna kucharka w moim stanie

/pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
kieszko , no przykro mi ale zawsze możesz się przeprowadzić bliżej mnie i wpadać na obiadki

dzisiejszy trening:



i jeszcze zabawa karciana:



polubiłam tę formę GPP. ale następnym razem włączę sobie cardio
dzisiejsza miska to jest i będzie rollercoaster (piekłam chleb - i wszystko jasne ), ale wieczorem wkleję.
śmieszny jest ten chleb, chyba coś sknociłam piekarzem to ja nie zostanę

Zmieniony przez - dontknow w dniu 2011-07-04 17:39:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4263 Wiek 51 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 35910
Ja zaczęłam piec chleb jak zaczął się konkurs, 3 miesiące piekłam i nawet nie próbowałam :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie dot. działu

Następny temat

zaczynam

WHEY premium