Szacuny
1
Napisanych postów
524
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9039
Właśnie o Thermo Stima mi chodziło . Chyba zastosuję podobnie, tylko że poranną dawkę TStima zamienię na dawkę TSE. Po porannym stosowaniu TStima czułeś jakieś pobudzenie/potliwość ?
Szacuny
17
Napisanych postów
733
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
13457
wow, z tym podnoszeniem hantli to mi zaimponowałeś. Imo, duży ciężar. U mnie na siłce kafary podnoszą mniej więcej tyle samo. Tylko że oni wyglądają niewiele gorzej niż młody Arnold
Osobiście robię te ćwiczenie ale obiema rękami naraz. I mój rekord jest sporoo gorszy niż to co pokazałeś na filmiku.
Tylko tak dalej trzymaj!
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Szacuny
5
Napisanych postów
7337
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45955
koxa, a nie lepiej jednorącz, albo naprzemian? Łatwiej będzie wyeliminować bujanie tułowiem (odnośnie filmu nr3), ale widze w 2 że robiłeś naprzemian, specjalistą nie jestem, ale rąk nie zginaj raczej w łokciach (przynajmniej tak mi się wydaje?)
no i jak nastawiasz się na przykład na naprzemienne - to rób już tak całą serię
a ciężar faktycznie ładny, ale zmniejszyłbym nieco na rzecz techniki
Szacuny
10
Napisanych postów
12037
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
51295
Wyciskanie sztangielek - w zależności czy trenujesz kulturystykę czy siłowo. JEśli siłowo to jednak blokuj w górnej fazie Chyba już pisałem, że masz opuszczać do przednich aktonów barków?
Duża potliwość = dużej podaży wody mineralnej. PAmiętaj o tym