Uczucie głodu przy stosunku B:T = 20%:80% wydaje mi sie podejrzane
Kup paski do ketozy (ketodiastix) w aptece i sprawdzaj codziennie stężenie ketonów w moczu. Jak pojawi się stężenie wysokie, czyli 0.8g/l (oznaczone jako +++) cyknij fotę i wklej tutaj.
I już nie histeryzuj, że LC jest takie bleee. Dla niektórych to jest właściwa droga. Rozejrzyj się po dziale. Ja sama chwalę sobie "umiarkowane" LC z ww rzedu 130g dziennie
Milena (patrz sexy pupson na stronie głównej działu) żyje bez węglowodanów i czuje się świetnie.
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2012-05-15 23:25:19
Kup paski do ketozy (ketodiastix) w aptece i sprawdzaj codziennie stężenie ketonów w moczu. Jak pojawi się stężenie wysokie, czyli 0.8g/l (oznaczone jako +++) cyknij fotę i wklej tutaj.
I już nie histeryzuj, że LC jest takie bleee. Dla niektórych to jest właściwa droga. Rozejrzyj się po dziale. Ja sama chwalę sobie "umiarkowane" LC z ww rzedu 130g dziennie
Milena (patrz sexy pupson na stronie głównej działu) żyje bez węglowodanów i czuje się świetnie.
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2012-05-15 23:25:19
bo raz czytam na forum, że kategorycznie i absolutnie NIE dla niskich- poniżej 100g ww a raz ( Twój post nad moim) że nie jest to takie złe- ja w to co piszesz wierze na ślepo, bo ufam w Twoją wiedzę a do tej pory czytałam raczej negatywne wypowiedzi na temat LC na tym forum. I stąd moja taka nie inna opinia bo obiektywnie rzecz biorąc to nie wiem jak będzie ze mną po okresie adaptacyjnym o którym pisze Wrong- możliwe, że będzie to dla mnie tak samo jak i dla Mileny dobre rozwiązanie - btw. czy mogę prosić o link o jej dziennika? nie mogę znaleźć..
będzie wszystko pięknie zobaczysz! a twarda laska jesteś i już świetnie dajesz sobie radę 
)
nijak nie dawało rady pływać i skończyło się na 30 min- w każdym razie plan na dziś wykonany

jutro planuję bieganko w terenie- zwykle robiłam 10km w jakieś 50 min, ale to za czasów wyższych ww- ciekawam strasznie jak będzie teraz