SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JaBi - jabolcokk - Redukcja na Clenburexin 2 i Lipo(X)PACK Z-

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 193111

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
no pewnie o jednym smaku by sie przejadlo a tak to 13 wersji smakowych mozesz zrobic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Nitroman Trec Nutrition
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3262 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10507
jabolcokk niestety te białka nie nadają się do obróbki cieplnej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
tzn ze te bialka tracą swoją wartość podczas smażenia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Ja żadnego tracenia nie zauważyłem, najadłem się plackiem Bonie też były

Na takim Lightowym Ogniu co robiłem, nic na to nie wpłyneło.

Chyba że ktoś w ogień to wrzuci albo zawinie w sreberko to na bank sie coś stanie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Matellka Trec Team
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 191 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 560
Nitro przesadzasz ciut - takie moje zdanie. Znaczy że co? że w czasie cieplenej obróbki białko wyparowuje???? Czy nie martisz się tak samo o pierś kurczaka, którą grillujesz? Procesy denaturacji białka w wyniku cieplenj obróbki dotyczą każdego rodzaju białka. To może zaczniemy jeść surowe mięso i jaja? to będzie gwarant nieskażonej struktury białka?
Owszem stosowanie zbyt wysokich temperatur czyni białko mniej przyswajalnym, ale to nie znaczy że jest ono w ogóle nie przyswajane. Wystarczy przestrzegać w miarę niskich temperatur i tyle.
Też robie omlety białkowe z dodtakiem NItroprogenu i jest oki.

MOja rada: nie na pełnj parze ogień, ale bardzo mały. jak coś smażycie, to w celu obniżenia temperatury smażenia warto podlać potrawę na patelni zimną wodą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18690
Zgadzam się z Kasią...kiedyś gdzieś wyczytałem że podczas obróbki cieplnej odżywki białkowe tracą zaledwie "do" 10% wartości jeżeli są przestrzegane te rzeczy o których napisałaś,czyli nie smażyć za długo i na małym ogniu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Następne są NALEŚNIKI - KASIA trzymaj za mnie kciuki i resztę palców , Ide na kucharza HA.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 400 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16377
Specjalnie duże, odczuwalne zmiany nie zajdą, najważniejsza to delikatnie uszkodzona struktura frakcji białek, wydłużenie czasu trawienia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 400 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16377
puszcze SPAM'a, ale mam 1000 wypowiedź w temacie %)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena Diety/Treningu

Następny temat

TREC NUTRITION na Pucharze Strongman w Śremiu

WHEY premium