SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

n70 /DZIENNIK/ czyli jak spalić tłuszczyk - mądrze

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33110

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 296 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1200
ej ja gotuje kurczaka bo nie mam mozliwosci piec ani robic na parze... wiec przyprawy i tak zlatuja:/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 448 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4959
Jak chcesz filety dobrych ryb to poszukaj łososia - ale świeżego (nie mrożonego) , z mrożonek sola albo tilapia są bardzo dobre
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 296 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1200
mi mama mowi ze kurczaki sa faszerowane hormonami bo ma znajomego ktory hoduje kurczaki :/:/ i mowi ze bede rosla po tym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 296 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1200
wynalazlam dzem truskawkowy ekologiczny slodzony sokiem jablkowym bez zadnych slodzikow i innych gowien... zastanawiam sie czy jest dopuszczalny ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 227 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1486
Hormon powiększa kurę, nie czeka na nastepne ogniwo w łańcuchu pokarmowym
Na redukcji soki nie są polecane (cukier prosty - fruktoza) więt taki dżem też pewnie nie.

Kiedyś widząc kobietę z bananem w ustach miałem bardzo kosmate skojarzenia. Dziś martwię się o jej limit węglowodanów
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/Cien_lasu_/Kroczkami_pomalu_az_do_idealu-t471398-s1.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 371 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22475
Matylda, kurczaki są faszerowane hormonami ale nie urośniesz od tego, to nie takie proste Ten dżem mozesz dać czasem do śniadania ale w innych posiłkach unikaj bo robisz redukcję (chyba nie ma tu dziewczyny, która jej nie robi) A o sardynkach w oleju zapomnij.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 267 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1053
Saida masz zupełną rację kuraka można zrobić na tyle sposobów, że aż tak nudnie nie smakuje Z niego też mona zrobić mielone i jako spaghetti zjeść, a to już inny smak.

A Matylda ja kupuję tusze (chyba tak to się nazywa), kostek nie jem. A jak chcesz kupować w pomidorach sardynki to lepszym pomysłem jest kupić zwykle i samej zrobić w pomidorach A nie masz w domu sitka metalowego? Jak nie to grosze kosztuje – dopasuj do garnka, pokrywkę przecież masz i już masz garnek do robienia na parze. W ten sposób przyprawy nie będą Ci na pewno zlatywać z mięska.

Tak wtrącając się jeszcze w temat tych „faszerowania kurczaków” to ja Was proszę – powiedźcie mi co w dzisiejszych czasach nie jest czymś pędzone. Nawet sobie nie wyobrażacie w jakim tempie rosną pomidory! Zresztą nie tylko one – trochę pracowałam za granicą to wiem jak to się wszystko robi – choć fakt z kurczakiem dochodzą do perfekcji. Najlepszym wyjściem to mieć wszystko swoje, a że to nie realne to lepiej zjeść kurczaka „nafaszerowanego” niż batonik

Macieju ma rację chyba powinnaś sobie darować dżemy - na jakiś czas oczywiście A poza tym to by nie wierzyła temu co jest napisane na opakowaniu – a dokładniej mam to sprawdzone – po każdym poziom cukru we krwi wzrasta – nawet po takim co słoiczek malutki kosztuje ponad 10 zł. Chyba ze Matylda przekonasz mamę żeby Ci zrobiła dżemy na fruktozie.

A tak co do soków to zgadzam się z Cien_lasu – ale to tylko moja opinia.

Mój dzisiejszy posiłek nr 4 (który przed chwilką zjadłam):

Pierś z kurczaka:100g
Wasa:2kromki
Warzywa gotowane:100g
Oliwa z oliwek:10ml W.20g B.21g T.10g

W związku z tym, że zamieniłam treningi w tym tyg (nie wiem czy wspominałam o tym). Tak się złożyło, że na siłowni u siebie nie mogłam zrobić (z braku maszyn) wszystkiego, to we wtorek zrobiłam. Dzisiejszy dzień to aeroby i idę na świeże powietrze pobiegać wieczorem. Nawet dobrze wyszło, gdyż dzisiaj miałam wystąpienie na seminarce i laborkę na którą musiałam się pouczyć, więc (mając karnet do 15stej) nie mogłabym i tak wejść na siłownię. A tak wszystko wyszło po mojej myśli.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8275
Hormon powiększa kurę, nie czeka na nastepne ogniwo w łańcuchu pokarmowym

ja kurczaka robie na milon sposobów, trzeba sobie radzić.. a jak juz nie moge to daje rybke na jeden dwa dni i jest dobrze. W koncu kupiłam tez wołowine ale jeszcze nie jedłam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
wystarczy zmienić przyprawę i już lepiej wchodzi
n70 ale mi teraz ochoty na spaghetti narobiłaś
ja to ale mam dzisiaj zachcianki,co chwilę coś bym zjadła

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8275
a no vena opanowała byś sie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nareszcie FBW. Trening do sprawdzenia.

Następny temat

Pomoc w ułożeniu treningu

WHEY premium