SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

BLOG: bic44&TREC-90dni budowania formy,pods.str.97

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84734

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12084 Napisanych postów 160544 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234840
szama dobrej jakosci

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
termogeniki grzeją konkretnie podczas wysiłku
ostatnio sprawdzalem godzina aerobow bez niczego i z lipo packiem
szok- roznica taka ze w pierwszym przypadku prawie suchy a w drugim jakbym z jeziora wyszedl.

szama dobrej jakosci sosy, keczup, cukrow mnostwo :)
nie jest zle ale jakbys chcial posluchac dobrej wskazowki to zamien weglowodany na te o maksymalnie niskim ig i gl

Zmieniony przez - PePoNeNt w dniu 2009-03-30 20:10:49

Zmieniony przez - PePoNeNt w dniu 2009-03-30 20:11:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
Pepo ww proste tylko owoce (w wiekszosci po tr)

tak jak tamte daktyle to 'tylko od czasu do czasu'

a sosow nie ma duzo, tylko na foto tak wychodzą

a tak powaznie to jeszcze troche obcianene bedzie, ale nie lubie gwaltownych zmian, stopniowo zmieniam, bo to mnie imho mniej meczy pozniej

reasumujac bedzie mniej sosow czosnkowych, keczupow, pieczeniowych () owoce tylko po tr a bialo tylko na wodzie,

ryz juz wywalony, makaron okolotreningowo tylko czasem, a tak owsiane+kasza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
eeee ryż zostaw
po treningu biały

a tak to brązowy - chociaż suchy dosyć, więc smacznego bez sosów

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
narobiłeś smaka a ja dzis na niskich weglach, slina leci... hehe
bardzo wazne by jedzenie smakowalo a Twoje na pewno spelnia taki warunek.
ciezko jest wmuszac w siebie duze ilosci na ciezka mase jak to nie smakuje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
Pepo na razowca lepiej by te wedliny nieszczesne zamiast ż.sera nie?

Jeszcze ser feta lubie, ale to znowu soli ma od cholery

Ty na ckd?

Zmieniony przez - bic44 w dniu 2009-03-30 20:31:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
rotacyjną zaczalem testowac
srednie wegle w dzien tr. siłowego
niskie wegle w dzien bez treningu lub z treningiem cardio
ładowanie jeden dzien w tygodniu - w dzien bez treningu

jak robisz mase to żolty ser jest si.tylko nie wybieraj tych najtanszych bo one sa "podrabiane" i sa robione z tluszczow roslinnych i np jak wlozysz na grzanki to nie ma sladu po serze bo sie roztopi zupelnie.
po czym poznac najlatwiej? ze jak nie lezy w lodowce to zaczyna sie "roztapiac"

Zmieniony przez - PePoNeNt w dniu 2009-03-30 20:36:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2777 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 26262
bic44 ladne zarcie;) ja za chwile 130g twarogu z lyzeczka oliwy . Dzis wszedl makaron z kurakiem , filet z kuraka z gotowanym ziemniakami , jajaecznica z 3 jaj :)

Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre

http://www.sfd.pl/Moje_Skromna_Domowa_Siłownia-t754975-s3.html#post11 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
a to ciekawe, z tą rotacją, to można by komfortowo długi czas pociągnąć coś takiego


ja nie robie masy, 'poprawiam forme', recomp to moze za duzo powiedziane, ale jak forma wskoczy lepsza (i silowo i wydolnosciowo) a miche sie jeszcze dopracuje to pomyślimy konkretniej, ale jak wcześniej wspominałem, na spokojnie, to początek testu dopiero



sery wydaje mi sie ze masz na myśli takie a'la mcdonaldowe w pojedynczych plasterkach, to nie lubie takich, wole krojone na miejscu z walca (ew jak w biedronie robie zakupy to te w plastrach z opakowan)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
niekoniecznie, trafilem na takie jak zaczalem oszczednosci w jedzeniu szukac
nie polecam, wygladaja identycznie jak normalne mleczne sery na pierwszy rzut oka
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tylko dla Najlepszych - coś tam coś tam :-) vol.4

Następny temat

Nitrobolon II Limited Edition ??

WHEY premium