お元気で
...
Napisał(a)
Wiem, nie pisałam, zaraz wszystko uzupełnię a teraz obiecany przepis na rękę brulee
...
Napisał(a)
1 żółtko
100 ml śmietanki 30%
5 lub 10 G erytrol lub cukier co komu pasuje
Na 5 żółtej i 500 ml śmietanki daje łyżeczkę ekstraktu z wanilii UWAGA : NIE OLEJKU z tych buteleczek tylko ekstraktu z ciemnej buteleczki a najlepiej ziarenek wyskrobanych z wanilii
Przygotowanie:
Zagrzewamy śmietankę ale tak przed punktem września zestawiamy i rozpuszczamy cukier i dodajemy wanilię
Rozbeltujemy żółtko ale żeby się nie spienilo
Jak śmietanka ostygnie to wlewamy śmietankę do zoltek mieszając
Przecedzamy przez gęste sitko do płytkich foremek, ja mam takie w których kiedyś kupiłam creme brulee w Carrefurze i są akurat. Nie wlewamy więcej niż na 2,5 -3 cm!
Przykrywamy folią przezroczystą i na parze gotujemy. Mam garnek z nadstawka, na to pokrywka. Można wykorzystać bambusowe naczynie do gotowania na parze, widziałam w ikei
Najpierw 3 min na dużym ogniu potem na malusienkim 10-20 min zależyile tam wlaliscie do tych foremek. Musi być lekko galaretowane tzn. Jak poruszycie to środek się ma trzasc. Nie do sciecia. Wyjmujemy, zdejmujemy folię, studzimy, nakrywamy folia i do lodówki. Nakrywamy folia przed włożeniem do lodówki żeby wam nie przeszło zapachami śledzia i kielbasy;)
Po wyjęciu z lodówki zdejmujemy folię i delikatnie osuszamy ewentualną wilgoć z powierzchni naszego kremu.
Posypujemy cukrem, może być zwykły biały, nie ma różnicy i palnikiem przypalamy. Na chwilę do lodówki żeby skorupka ochlodzila się.
Potem bierzemy łyżeczkę i przypominamy sobie Amelie.
100 ml śmietanki 30%
5 lub 10 G erytrol lub cukier co komu pasuje
Na 5 żółtej i 500 ml śmietanki daje łyżeczkę ekstraktu z wanilii UWAGA : NIE OLEJKU z tych buteleczek tylko ekstraktu z ciemnej buteleczki a najlepiej ziarenek wyskrobanych z wanilii
Przygotowanie:
Zagrzewamy śmietankę ale tak przed punktem września zestawiamy i rozpuszczamy cukier i dodajemy wanilię
Rozbeltujemy żółtko ale żeby się nie spienilo
Jak śmietanka ostygnie to wlewamy śmietankę do zoltek mieszając
Przecedzamy przez gęste sitko do płytkich foremek, ja mam takie w których kiedyś kupiłam creme brulee w Carrefurze i są akurat. Nie wlewamy więcej niż na 2,5 -3 cm!
Przykrywamy folią przezroczystą i na parze gotujemy. Mam garnek z nadstawka, na to pokrywka. Można wykorzystać bambusowe naczynie do gotowania na parze, widziałam w ikei
Najpierw 3 min na dużym ogniu potem na malusienkim 10-20 min zależyile tam wlaliscie do tych foremek. Musi być lekko galaretowane tzn. Jak poruszycie to środek się ma trzasc. Nie do sciecia. Wyjmujemy, zdejmujemy folię, studzimy, nakrywamy folia i do lodówki. Nakrywamy folia przed włożeniem do lodówki żeby wam nie przeszło zapachami śledzia i kielbasy;)
Po wyjęciu z lodówki zdejmujemy folię i delikatnie osuszamy ewentualną wilgoć z powierzchni naszego kremu.
Posypujemy cukrem, może być zwykły biały, nie ma różnicy i palnikiem przypalamy. Na chwilę do lodówki żeby skorupka ochlodzila się.
Potem bierzemy łyżeczkę i przypominamy sobie Amelie.
1
お元気で
...
Napisał(a)
Zalegle barki z niedzieli
1.Wyciskanie hantli skos dodatni
9kgx12/12/10×11/8
9kg×12/9×12/10×11/10×7+4
8kg-12/9-12/10-10/10-7
8kg-12/9-12/10-11/10-8
7kg-12/8kg-12/9kgx12/10kgx4
2. Wyciskanie hantli skos ujemny-maciupci
7kgx15/14/15
7kgx15/15/15
7kgx12/12/12
7kgx12/12/12
7kgx12/12/10
3. Rozpietki maszyna przedramiona
4,5×15/15/16
4,5×15/15/10
4,5×15/14/15
4,5x12/12/11
4,5kgx12/12/10
4. Wyciskanie hantle w siedzeniu supinacja
6kgx12/12/8
6kgx12/9/9+3
6kgx12/12/12
5kgx15/6kgx12/12
5kgx15/6kgx7/8
5. Wznosy przedramion bok
4kgx20/20/16+4
4kgx20/20/16+4
4kgx20/18/16+3
4kgx19/18/14
4kgx12/14/15
5. Francus hantle w lezeniu
5kgx12/11/8
5kgx12/12/8
5kgx12/12/6
5kg-12/9/5
Prostowanie na wyciagu
12kgx12/12/12 jak nizej
12kgx12/12/12 inny wyciąg, trójkąt
9kgx9/6×12/12- sznur
9kgx12/12/12 drazek trójkąt
9kgx12/11kgx12/10
Brzuch spiecia piłka w uniesionych nogach
Brzuch deska 2x60''
1.Wyciskanie hantli skos dodatni
9kgx12/12/10×11/8
9kg×12/9×12/10×11/10×7+4
8kg-12/9-12/10-10/10-7
8kg-12/9-12/10-11/10-8
7kg-12/8kg-12/9kgx12/10kgx4
2. Wyciskanie hantli skos ujemny-maciupci
7kgx15/14/15
7kgx15/15/15
7kgx12/12/12
7kgx12/12/12
7kgx12/12/10
3. Rozpietki maszyna przedramiona
4,5×15/15/16
4,5×15/15/10
4,5×15/14/15
4,5x12/12/11
4,5kgx12/12/10
4. Wyciskanie hantle w siedzeniu supinacja
6kgx12/12/8
6kgx12/9/9+3
6kgx12/12/12
5kgx15/6kgx12/12
5kgx15/6kgx7/8
5. Wznosy przedramion bok
4kgx20/20/16+4
4kgx20/20/16+4
4kgx20/18/16+3
4kgx19/18/14
4kgx12/14/15
5. Francus hantle w lezeniu
5kgx12/11/8
5kgx12/12/8
5kgx12/12/6
5kg-12/9/5
Prostowanie na wyciagu
12kgx12/12/12 jak nizej
12kgx12/12/12 inny wyciąg, trójkąt
9kgx9/6×12/12- sznur
9kgx12/12/12 drazek trójkąt
9kgx12/11kgx12/10
Brzuch spiecia piłka w uniesionych nogach
Brzuch deska 2x60''
お元気で
...
Napisał(a)
5.02.2018
1. Przysiad
30x5/35×5/40×5
40×5/45×5/50×2
42,5x3/45×3/47,5×3
40x5/45×5/45×5/45×5
40x3/45x4/45x2/45x2 slabo ale jakosciowo za to bylo
2. Suwnica, ciezar suwnicy 75 plus to co nizej
70×12/90×12/95×7
70×12/90×12/95×6/90×12. 95 za ciezko
90×12/12/95×8
80×12/12/90×12
70x12/80x12/90x10
3. HT
70×15/80×10/10/8
60×12/80×10/10/10+60 kgx10
80x10/9/8
70×12/12/12
70x12/12/10
4. Uginanie nog w lezeniu maszyna
19×12/20×10/10
19×12/12/12
20x12/11/7+3
19kgx12/12/12
19kgx12/12/12
5. Porodowka po10p x3 serie
A.tyłek wypiety 25kg
B.siedzenie prosto 25kg
1. Przysiad
30x5/35×5/40×5
40×5/45×5/50×2
42,5x3/45×3/47,5×3
40x5/45×5/45×5/45×5
40x3/45x4/45x2/45x2 slabo ale jakosciowo za to bylo
2. Suwnica, ciezar suwnicy 75 plus to co nizej
70×12/90×12/95×7
70×12/90×12/95×6/90×12. 95 za ciezko
90×12/12/95×8
80×12/12/90×12
70x12/80x12/90x10
3. HT
70×15/80×10/10/8
60×12/80×10/10/10+60 kgx10
80x10/9/8
70×12/12/12
70x12/12/10
4. Uginanie nog w lezeniu maszyna
19×12/20×10/10
19×12/12/12
20x12/11/7+3
19kgx12/12/12
19kgx12/12/12
5. Porodowka po10p x3 serie
A.tyłek wypiety 25kg
B.siedzenie prosto 25kg
お元気で
...
Napisał(a)
poproszę o fotki tego cuda chociaż śmietanka 30% mnie trochę przeraża i gryzie się z fit :D:D
...
Napisał(a)
Już zjedzone. Ale nikt nie zmusza do zjedzenia wszystkich. Z podanych proporcji wychodzi 7 lub 8, jakoś tak.
お元気で
...
Napisał(a)
Wczoraj były nogi i już wiem czemu tak się zmachałam. Bo dzisiaj jestem chora
お元気で
...
Napisał(a)
langrafia1 żółtko
100 ml śmietanki 30%
5 lub 10 G erytrol lub cukier co komu pasuje
Na 5 żółtej i 500 ml śmietanki daje łyżeczkę ekstraktu z wanilii UWAGA : NIE OLEJKU z tych buteleczek tylko ekstraktu z ciemnej buteleczki a najlepiej ziarenek wyskrobanych z wanilii
Przygotowanie:
Zagrzewamy śmietankę ale tak przed punktem września zestawiamy i rozpuszczamy cukier i dodajemy wanilię
Rozbeltujemy żółtko ale żeby się nie spienilo
Jak śmietanka ostygnie to wlewamy śmietankę do zoltek mieszając
Przecedzamy przez gęste sitko do płytkich foremek, ja mam takie w których kiedyś kupiłam creme brulee w Carrefurze i są akurat. Nie wlewamy więcej niż na 2,5 -3 cm!
Przykrywamy folią przezroczystą i na parze gotujemy. Mam garnek z nadstawka, na to pokrywka. Można wykorzystać bambusowe naczynie do gotowania na parze, widziałam w ikei
Najpierw 3 min na dużym ogniu potem na malusienkim 10-20 min zależyile tam wlaliscie do tych foremek. Musi być lekko galaretowane tzn. Jak poruszycie to środek się ma trzasc. Nie do sciecia. Wyjmujemy, zdejmujemy folię, studzimy, nakrywamy folia i do lodówki. Nakrywamy folia przed włożeniem do lodówki żeby wam nie przeszło zapachami śledzia i kielbasy;)
Po wyjęciu z lodówki zdejmujemy folię i delikatnie osuszamy ewentualną wilgoć z powierzchni naszego kremu.
Posypujemy cukrem, może być zwykły biały, nie ma różnicy i palnikiem przypalamy. Na chwilę do lodówki żeby skorupka ochlodzila się.
Potem bierzemy łyżeczkę i przypominamy sobie Amelie.
Dopiero zobaczyłem przepis - bardzo ciekawe. Powinno smakować rewelacyjnie.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Poprzedni temat
problem z udami
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- ...
- 159
Następny temat
ProbleM z MASĄ
Polecane artykuły