Nie wrzucaj "smażony filet bez panierki" tylko wrzucasz osobno ilość mięsa z jakiego korzystasz (przed obróbką termiczną) oraz ilość tłuszczu na jakim smażysz.
Ja wywaliłabym to carbo - używałabym w momencie braku czasu etc. Rozumiem, że ten 9:30 posiłek to posiłek po treningowy, tak by wychodziło? Jeśli tak, to moim zdaniem za dużo tłuszczy, jakaś mała ilość owszem, ale nie prawie 50g.
Jesli nie mozesz spróbuj kupić chleb z firmy Oskorba, na pewno jest w Netto pełnoziarnisty, z całkiem fajnym składem i na prawdę dobry.
Brakuje ryb, tłustszego kawałka mięcha, jakiegoś oleju kokosowego, czy masła klarowanego, awokado, można też dodać olej lniany.
Wymieniaj źródła węgli skup się na kaszach, ryżach, ziemniakach, warzywach, owocach, pieczywo, makarony, płatki - owszem mogą się znaleźć, ale nie w nadmiarze, a dzień, który wrzuciłeś wyżej - w sumie same takie zawiera
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html