Szacuny
5995
Napisanych postów
10061
Wiek
32 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
214367
nadine - to super polecam kiedys spróbować z parmezanem czy grana padano jak będziesz miała okazję
Czekam na zdjęcie, może się uda oj bym pojadła wisnie! ostatnio na rynku zaczęły się pojawiać czeresnie, ciekawe jak smakują, bpo trochę za wczesnie na nie
alhambra - cieszę się, że smakowało i dobrze wiedzieć, że z innym serem też wychodzi
Zmieniony przez - missInvincible w dniu 08/05/2017 10:07:26
Szacuny
5995
Napisanych postów
10061
Wiek
32 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
214367
Ekspresowa Sałatka z tuńczykiem: Ja uwielbiam takie smaki
Sałatka:
- garsć lisci szpinaku
- 100g pomarańczy
- 50g czerwonych i czarnych porzeczek
- 1/4 kopru włoskiego (drobno posiekanego)
- sól,pieprz do smaku
- sok z ćwiartki cytryny
- oliwa z oliwek
- łyżeczka nasion konopii
+ stek z tuńczyka
Tuńczyka wrzucam na mocno rozgrzaną patelnię, lekko skropioną oliwą z oliwek. Smażę około minuty z jednej strony. Przyprawiam jedynie z solą i pieprzem.
Jajka zblendować z bananem, twarogiem i słodzikiem. Dodać babkę, skrobię kukurydzianą, sodę i zmiksować. Na koniec wymieszać z kawałkami czekolady. Masę przelać do foremek do muffinów. Wychodzi 6 sztuk. Piec ok 35min w 170 stopniach.
Makro dla jednej:
kcal: 150,0
B: 9,0 g
W: 15,0 g
T: 6,0 g
Zmieniony przez - missInvincible w dniu 5/8/2017 7:03:32 PM