georguNo to teraz mów jak tego 3gita zrobiłaś i Banoffe, bo mam ostatnio ciąg na słodkie
3bit to tak na szybko, na spód herbatniki na to mleko zmiksowane z śmietan-fixem, do którego jak już konsystencją zaczęło przypominać bitą śmietanę to dodałam skyr i aromat śmietankowy, ale myślę, że jakby dodać do tego odżywę białkową o śmietankowym smaku też by było spoko

i na górę 2 kostki czekolady gorzkiej rozpuszczone w łyżce mleka
z ciastem trochę więcej roboty, ale też nie jakoś dużo, spód to
40g mąki kokoswej wymieszanej widelcem z jajkiem i wodą, wodę dodawałam na oko, aż otrzymałam konsystencję mokrego piasku

wyłożyłam do tortownicy na papier do pieczenia i do piekarnika 180 stopni na około 20 minut, na to dałam budyń słony karmel ugotowany na szklance mleka żeby był odpowiednio gęsty i dodałam aromat o smaku krówki, na to pokrojony banan i na samą górę dwa skyry zmiksowane z pudrem z erytrolu i dwiema łyżeczkami żelatyny rozpuszczonymi we wrzątku. W sumie musiałam dość długo je miksować żeby otrzymać dobrą konsystencję, ale było warto bo wyszło trochę jak bita śmietana
