SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 208426

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
wystarczy, że na mieście Cię w podobnych widziałem...już mi starczy kolego po fachu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Gdzieś mnie widział??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Brzydki placek: 150g białek, kubeczek serka greckiego Fage 0%, 100g płatków jęczmiennych, morwa biała, borówki amerykanskie, i leśne oraz malinki, no i słodzik.


Zmieniony przez - MrRMpl1 w dniu 2014-07-04 22:00:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1967 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17778
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 224 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6200
saraswati daj przepisik na spód pizzy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Paszkos244
Gdzieś mnie widział??




Tu gdzie łatwo stracić zęby
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Albo niewazne/delete
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 745
diamond13
saraswati daj przepisik na spód pizzy


- 150g twarogu chudego
- 15-20g mąki żytniej
- opcjonalnie otręby owsiane (ja daję ok. 5-10g)
- całe jedno jajo/białko jaja (w obu przypadkach spód wychodzi taki sam, więc to już zależy od indywidualnego zapotrzebowania makro)
- czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- przyprawy do pizzy

Wszystko dokładnie wymieszać (najlepiej widelcem), żeby nie było większych grudek. Wyłożyć na lekko natłuszczony oliwą (aby spód w razie czego łatwo było "odkleić") papier do pieczenia, formułując przy tym masę w taki sam sposób jak normalne ciasto do pizzy. Potem papier "z bagażem" załadować na blachę, wstawić do piekarnika na ok. 180-200 stopni na jakieś 15-20min (trzeba obserwować, ja piekę w piekarniku bez termoobiegu). Potem ułożyć dodatki i z powrotem do piekarnika na 10-15min. Wychodzi super, spód trzyma się i nie rozpada podczas jedzenia ręką

Nie rezygnuj z marzeń. Nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Nie mam bladego pojęcia.....

Żeby offa nie było to do meczu raczę się jeszcze puszką sardynek w oliwie z oliwek z pietruszką i brokułami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Zdjęcia zdjęcia!

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

forma lato