DAY 23
Może i reczywiście za szybko robię to ćwiczenie, ale mi tak wchodzi, a to jest chyba najważniejsze
Ja tsaram siewe wszystkich dobierać taki optymalny dla mnie ruch. Jedne ćwiczenia wykonuję troche wolniej, inne szbciej ale zasada jedna, ma wchodzić heheh
Trening nóg standardowo:
Dużo serii, dużo powtórzeń, maxymalna POMPA !
Wogóle to czekam na nowy sprzęt w siłowni bo ma byc remont bo ten co jest to woła o pomste do nieba ! Wszytsko rozwalone, nic nie działa tak jak powinno. !!!
Natomiast wróciłem juz do formy po tym zatruciu! Już normlanie zaczynam jesc i powracam do szczytu formy hehe !
Miska:
1 jajecznica z 3 jaj + razowy z serem białym + owsiane + banan + oliwa z oliwek
2 gainer 90g
3 ziemniaki z piersiami + ćwikła + zupa pomidorowa
4 ryż z piersiami
5 spagetti
6 gainer 90g
7 makaron + pół kostki sera białego + kawa inka
Wieczorem po pracy pewnie pójdę pobiegać sobie troche albo pójde na rower, nie wiem jeszcze na co bede miec ochote czas pokaze
P.S - jutro już ma być u mnie ta paczka którą wygrałem w majowym konkursie więc się pochwale nagrodami i przy okazji się zważe, bo jestem strasznie ciekawy jaką mam obecnie wagę.
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2010-05-26 13:25:33
Może i reczywiście za szybko robię to ćwiczenie, ale mi tak wchodzi, a to jest chyba najważniejsze

Trening nóg standardowo:
Dużo serii, dużo powtórzeń, maxymalna POMPA !
Wogóle to czekam na nowy sprzęt w siłowni bo ma byc remont bo ten co jest to woła o pomste do nieba ! Wszytsko rozwalone, nic nie działa tak jak powinno. !!!
Natomiast wróciłem juz do formy po tym zatruciu! Już normlanie zaczynam jesc i powracam do szczytu formy hehe !
Miska:
1 jajecznica z 3 jaj + razowy z serem białym + owsiane + banan + oliwa z oliwek
2 gainer 90g
3 ziemniaki z piersiami + ćwikła + zupa pomidorowa
4 ryż z piersiami
5 spagetti
6 gainer 90g
7 makaron + pół kostki sera białego + kawa inka
Wieczorem po pracy pewnie pójdę pobiegać sobie troche albo pójde na rower, nie wiem jeszcze na co bede miec ochote czas pokaze

P.S - jutro już ma być u mnie ta paczka którą wygrałem w majowym konkursie więc się pochwale nagrodami i przy okazji się zważe, bo jestem strasznie ciekawy jaką mam obecnie wagę.
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2010-05-26 13:25:33