Szacuny
761
Napisanych postów
16449
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
169382
no to ujdzie, ale brzoskwinie w syropie tak, czy siak bym wywalił. Przecież to czysty cukier... Sam banan i mleko to około 50g węgli, wystarczy. W jakim czasie po treningu planujesz sporzywać pełnowartościowy posiłek ?
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15756
forma dobra, test będzie też na pewno dobry, jedynie brakuje zdjęcia z datą, bo na podsumowaniu pewnie jeśli efekty będą za dobre czyimś zdaniem to będzie się czepiał. No i na miłość boską nie puki tylko póki, dopóki itd W diecie sporo proszku i chleba, mało warzyw(bo z tego co widzę wpisujesz wszystko co jadłeś, więc nie podejrzewam, że gdzieś pomiędzy posiłkami jesz 300g kapusty ), no i czy z tego uzbiera się zakładane 6000kcal, ale zakładam, że to wyliczyłeś, więc się nie czepiam ;P
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Pitbull - w tym szejku jest ok 100g owsianych takze jest dobrze !
Eoghan - pomału za tydzień osądzicie sami czy miska jest w miare Ok :) Co do chleba to jem tylko rano do jajek i tyle a ze akurat wczoraj byla sałatka to jeszcze wieczorem zjadłem a tak to tylko rano ! Reszta posiłków bede starał sie zeby tylklo były albo ziemniaki albo ryż albo makaron.
Szacuny
1
Napisanych postów
882
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36585
Też wcinam razowy do jajek, znudziły mi się placki owsiane, myślę że raz dziennie 2-3 kromki chleba razowego nikomu nie zaszkodzą, nie przesadzajmy, pozdr