Wyważona dieta, to ciasteczka w obu rękach.
Zrobić coś z niczego.. ?!
http://www.sfd.pl/TEST:_Zrobić_coś_z_niczego.._MaSa_by_akk0_!-t592374.html
Zapraszam serdecznie.
...
Napisał(a)
Cześć. Ładna sylwetka a będzie jeszcze lepiej, 96 kg to Twoja aktualna waga? i celem jest 10kg w przód? :) Sporo kcal, ale życzę dużo wytrwałości bo chyba o to tu głównie chodzi! Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Do tego shake po treningu mozesz dodac jakies 30g masla orzechowego na bank zwiekszy kalorycznosc o jakies 200kcal, tak samo do gainerow :)
...
Napisał(a)
co z tego że kaloryczne jak tłuszczów tam ponad 50%.. to już lepiej dać orzechy włoskie, ale nie po treningu.
Zmieniony przez - akk0 w dniu 2010-05-04 20:43:15
Zmieniony przez - akk0 w dniu 2010-05-04 20:43:15
Wyważona dieta, to ciasteczka w obu rękach.
Zrobić coś z niczego.. ?!
http://www.sfd.pl/TEST:_Zrobić_coś_z_niczego.._MaSa_by_akk0_!-t592374.html
Zapraszam serdecznie.
...
Napisał(a)
ale zdrowych tluszczow :)
...
Napisał(a)
po treningu spowalniają wchłanianie posiłku, więc nie najlepszy pomysł...
pzdr
pzdr
...
Napisał(a)
Nie tyle posiłku, co białka, a jest ważne aby w jak największym stopniu wykorzystać okno anaboliczne.
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
...
Napisał(a)
hello 

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...
http://www.sfd.pl/temat621220
...
Napisał(a)
Żeby nie było ale nie róbcie ze mnie *****a - jak mówie ze coś ma tyle i tyle kcal to tyle ma po co miałbym ściemniać ? Ale zeby nie było to: !!!
SZEJK:
- owsiane 100g - 370kcal
- mleko 450ml - 210kcal
- brzoskwinia 100g - 50kcal
- System Protein 80 40g - 150kcal
- banan 180g (bez skóry) - 170kcal
RAZEM: = 950kcal
Gainer Gain Bolic 6000: w 100g produktu jest 385kcal, ja jem 90g więc jakeiś 350kcal
Mleko: 100ml mleka ma 60kcal 300ml melka = 150kcal
Czyli 350kcal z gainera + 150kcal z mleka daje 500kcal !
A jeżeli chodzi czy z 5 posiłków zjem 4000kcal to spokojnie.
Wychodzi po 800kcal na posiłek gdzie na sam obiad zjem spokojnie z 1500kcal zresztą zoabczymy, bede po kazdym tygodniu szedł na wage i bede sprawdzał czy waga leci w górę.
Byłem dziś na wadze elktronicznej i:

SZEJK:
- owsiane 100g - 370kcal
- mleko 450ml - 210kcal
- brzoskwinia 100g - 50kcal
- System Protein 80 40g - 150kcal
- banan 180g (bez skóry) - 170kcal
RAZEM: = 950kcal
Gainer Gain Bolic 6000: w 100g produktu jest 385kcal, ja jem 90g więc jakeiś 350kcal
Mleko: 100ml mleka ma 60kcal 300ml melka = 150kcal
Czyli 350kcal z gainera + 150kcal z mleka daje 500kcal !
A jeżeli chodzi czy z 5 posiłków zjem 4000kcal to spokojnie.
Wychodzi po 800kcal na posiłek gdzie na sam obiad zjem spokojnie z 1500kcal zresztą zoabczymy, bede po kazdym tygodniu szedł na wage i bede sprawdzał czy waga leci w górę.
Byłem dziś na wadze elktronicznej i:

...
Napisał(a)
DIETA:
1 jajecznica z 6 jaj w tym 4 całe +100g razowego + 50g płatków owsianych + oliwa z oliwek
2 gainer 90g
3 ziemniaki + schab + ćwikła + zupa ryżowa
4 120g ryżu + schab
5 100g ryżu z 500ml jogurtu + 30g SP80
6 gainer 90g
7 SZEJK
8 SP 80 + oliwa z oliwek
Jedynie posiłek nr 5 lipny ale to sie zmieni, posatram sie to wyeliminować zamiast ryzu z jogurtem bede jadł albo spagetti albo tortille, albo coś innego bo ryż na słodko już mi nie wchodzi pozatym pełno węgli prostych!
I jeszcze fotki jedzonka:
obiad: nie liczyłem ale samych ziemniakó bylo conajmniej z 300g i 300g mięsa !
Gotowy Szejk:
WTOREK: NOGI nie bede pisał o ciężarach bo nogi robie pod kątem rzezby, więcej powtórzeń mały ciężar, poza tym problemy z kolenem więc nie ma co świrować.
10min rowerek bądz inna forma aerobów
1przysiady robie ale na SHMICIE 7serii miedzy 25-20powt
2MC na prostych nogach 4 seryjki miedzy 20-15powt
3uginanie podudzi w leżeniu 4 seryjki max powt
4wyprosty nóg w siadzie 4 seryjki max powt
5syzyfki 2 seryjki
+łydki + ABS poziom 2 - ale chyba porzejde na poziom 3 bo już mi wsumie lajtowo wchodzi ten trening.
Odżywki bede albo jutro albo w czwartek, więc jak tylko dojdą to dam opis.
Sls - wiem ze wszystko powinno być na 1 stronie testu ale chciałem zacząc test od poniedziałku, a ze nie zdażylem zamowic wczesniej odżywek bo jakostak wyszło... Mam nadzieje ze t orozumiesz!
P.S - ok jutro pstryknę foto z datą ze ja to ja ehhehe
1 jajecznica z 6 jaj w tym 4 całe +100g razowego + 50g płatków owsianych + oliwa z oliwek
2 gainer 90g
3 ziemniaki + schab + ćwikła + zupa ryżowa
4 120g ryżu + schab
5 100g ryżu z 500ml jogurtu + 30g SP80
6 gainer 90g
7 SZEJK
8 SP 80 + oliwa z oliwek
Jedynie posiłek nr 5 lipny ale to sie zmieni, posatram sie to wyeliminować zamiast ryzu z jogurtem bede jadł albo spagetti albo tortille, albo coś innego bo ryż na słodko już mi nie wchodzi pozatym pełno węgli prostych!
I jeszcze fotki jedzonka:
obiad: nie liczyłem ale samych ziemniakó bylo conajmniej z 300g i 300g mięsa !

Gotowy Szejk:

WTOREK: NOGI nie bede pisał o ciężarach bo nogi robie pod kątem rzezby, więcej powtórzeń mały ciężar, poza tym problemy z kolenem więc nie ma co świrować.
10min rowerek bądz inna forma aerobów
1przysiady robie ale na SHMICIE 7serii miedzy 25-20powt
2MC na prostych nogach 4 seryjki miedzy 20-15powt
3uginanie podudzi w leżeniu 4 seryjki max powt
4wyprosty nóg w siadzie 4 seryjki max powt
5syzyfki 2 seryjki
+łydki + ABS poziom 2 - ale chyba porzejde na poziom 3 bo już mi wsumie lajtowo wchodzi ten trening.
Odżywki bede albo jutro albo w czwartek, więc jak tylko dojdą to dam opis.
Sls - wiem ze wszystko powinno być na 1 stronie testu ale chciałem zacząc test od poniedziałku, a ze nie zdażylem zamowic wczesniej odżywek bo jakostak wyszło... Mam nadzieje ze t orozumiesz!
P.S - ok jutro pstryknę foto z datą ze ja to ja ehhehe
...
Napisał(a)
wiem ze wszystko powinno być na 1 stronie testu ale chciałem zacząc test od poniedziałku, a ze nie zdażylem zamowic wczesniej odżywek bo jakostak wyszło
to juz zalezy od autora testu
wszystko powinno byc na 1-wszej stronie - ale wiekszosc osob wie ze ja jestem pedantyczny i lubie sie czepiac co do szczegolów a to nie moje test wiec i nie moja sprawa
Tylko wrzuc zdjecia + dawkowanie supli w trakcie (jak dojdzie paka) - moze banan wrzuci na 1-wsza strone pozniej.
Cop do diety to ile mleka pijesz w ciagu dnia?
do kazdej porcji gainera/bialka walisz 300-500ml?
Nie przesadzaj z mlekiem
1-1,5l to duzo jak na 1dzien nawet jak na Ciebie
Ponadto masz i tak spore ilosci cukru.
......no ale w koncu masa
pozdro
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-05-04 23:46:59
to juz zalezy od autora testu
wszystko powinno byc na 1-wszej stronie - ale wiekszosc osob wie ze ja jestem pedantyczny i lubie sie czepiac co do szczegolów a to nie moje test wiec i nie moja sprawa
Tylko wrzuc zdjecia + dawkowanie supli w trakcie (jak dojdzie paka) - moze banan wrzuci na 1-wsza strone pozniej.
Cop do diety to ile mleka pijesz w ciagu dnia?
do kazdej porcji gainera/bialka walisz 300-500ml?
Nie przesadzaj z mlekiem
1-1,5l to duzo jak na 1dzien nawet jak na Ciebie
Ponadto masz i tak spore ilosci cukru.
......no ale w koncu masa

pozdro
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-05-04 23:46:59
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
otwarta kreatyna
Następny temat