...
Napisał(a)
Debee - Nie lubie po treningu nóg spinać się bo takie nalane są i rzeżby nie widać ehhehe !

...
Napisał(a)
ok czaję. Ale w przyszłości możesz strzelić fotkę nóg, tłum się domaga 

...
Napisał(a)
Nie ma problemu DEBEE testu jeszcze nie kończe więc spokojnie popstrykam fotesy szkitów
P.S - sniło mi sie ze waże 106

P.S - sniło mi sie ze waże 106

...
Napisał(a)
poproszę przepis na Twoje pierożki 

Wyważona dieta, to ciasteczka w obu rękach.
Zrobić coś z niczego.. ?!
http://www.sfd.pl/TEST:_Zrobić_coś_z_niczego.._MaSa_by_akk0_!-t592374.html
Zapraszam serdecznie.
...
Napisał(a)
Wrzuc zdjecia bez pimpowanie!!!
I popraw miche bo znowu skonczysz jak zaczynales.
I popraw miche bo znowu skonczysz jak zaczynales.
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.
...
Napisał(a)
Wasal umiesz czytać posty ? Przecież napisałem że robiłem trening nóg więc chyba nie spompowała mi sie przy tym klata i łapy nie sądzisz ? I przestań sie czepiać ! A miska napewno jest lepsza od tej która była w poprzednich testach.
P.S - Przepraszam że nie robiłem wypisek przez 2 dni ale się zatrułem, i dwa dni zdychałem....
Trening z czwartku i piątku odpuszczam, wczoraj tylko gorzka cherbatka i suchary przez cały dzień, ale dziś juz sie czuje lepiej, od poniedziałku ruszam pełną parą !
P.S - Przepraszam że nie robiłem wypisek przez 2 dni ale się zatrułem, i dwa dni zdychałem....

Trening z czwartku i piątku odpuszczam, wczoraj tylko gorzka cherbatka i suchary przez cały dzień, ale dziś juz sie czuje lepiej, od poniedziałku ruszam pełną parą !
...
Napisał(a)
nie bez pompowania tylko pimpowania

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
Ale to są normlane zdjęcia nie przerabiane nic, może dlatego że są robione bez lampy, jak cosjest porobione przy fotach to pisze a przy tych które wrzuciłem osattnio nie było robione nic !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
otwarta kreatyna
Następny temat