Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Spadło z brzucha, fajnie by to wyglądało gdybyś miał jakieś mięcho na tym brzuchu a tak to jest szczupło a kraty brak. Efekty fajne ale test powinien się nazywać "redukcja" albo coś takiego a nie monstrualna masa 6000kcal itp heh.
Pozdro jest git i fajny ten biceps przodem pocięty.
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Kscman - Tak pas mierzony na wysokości pempka :)
Elektro - ja przez 8 lat jak chodze na siłke nie robiłem nigdy brzucha. Od tak 3-4 miesiecy regularnie ćwicze brzuch więc chyba nie wyglada najgorzej :)
Szacuny
6
Napisanych postów
258
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13657
"cieżko cokolwiek napisac..właściwie to podsumowanie nie miało tu większego sensu"... W większości przypadków prowadzących test podsumowanie nie ma większego sensu bo i tak nie widać efektów :D Chory przynajmniej jako tako wygląda i jak się postara z dietą to "bydą" z niego ludzie...
Szacuny
68
Napisanych postów
22971
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
91876
nie, w kazdym tescie podsumowanie jest konieczne
ten test de facto skonczyl sie juz dawno
a po czasie zaczal hmm inny, z innym celem
wiec teraz nie wiadomo do czego sie odnieść
dlatego pisalem zeby dziennik robil
W większości przypadków prowadzących test podsumowanie nie ma większego sensu bo i tak nie widać efektów - jesli nie widac efektów, to podsumowanie oraz calośc jest punktem wyjscia do szukania bledow
a z chorego juz są ludzie, imo jakby ktoś ogarnięty go prowadził i nie przez forum, to mogłoby być przekonkretnie
Szacuny
18
Napisanych postów
1640
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17343
Nie jest źle, szczerze myślałem, że będzie większe niemiłe zaskoczenie ale jest dobrze, sylwetka poprawna już od dłuższego czasu, pomimo lekkich problemów dałeś radę,
pewnie pogody nie było, nie poszedłeś nad ukochane jeziorko to i wypiska jest nareszcie