Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM POST :-) Pytania .....Spam....Zdjęcia......Filmy.... !

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244695

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21318
oni sami nie wiedza jak te stypendia sie przyznaje. U nas obnizyli socjalke wtedy bo tyle osob dostało naukowe. Gdzie niektorym te 100zł socjalu na prawde potrzebne było.
Teraz sprawe mam czysta w szkole, stypendium dostaje osoba z najlepszym wynikiem w klasie, a nie kilku przeciętniakow takich jak ja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
Co ciekawsze osoba z I miejsca na liście w teorii powinna mieć 350-450 punktów ...
Fizycznie nie możliwe.

Zmieniony przez - wojo zmc w dniu 2013-01-03 20:38:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21318
pewnie wyszli z założenia ze student potrafi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
No wiesz nie mógł :D
Przyjadę do Lublina to ja im dam!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 445 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23316
wojo zmc a to teraz trzeba/ można jeszcze składać jakieś podania o stypendium ? czy to tylko na początku roku ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wiesz odwołania to można złożyć do 2 tygodni od otrzymania wniosku/uzasadnienia.
Stypendium rektor wypłacają grudzień styczeń a w styczniu papier.
Na początku składa się wnioski o otrzymanie stypendium.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie jestem wojo, ale podania o stypendium składasz na poczatku kazdego roku, po zaliczeniu semestru chyba jest to weryfikowane i dalej przyznawane jesli kryteria spełnileś

wojo, ja bym składał odwołanie jakies sensowne ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Złoże złoże!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 445 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23316
Czyli jak nie złożyłem na początku roku ot bo grzybach ;/ jak dobrze rozumiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85038
obudził się
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONKURS GOTUJ Z IRON HORSE SERIES !!!!!!! Deser dietetyczny :-)

Następny temat

Konkurs Body Building Magazine - do wygrania Burn & Shape

Spalanie
Polecane artykuły