Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM POST :-) Pytania .....Spam....Zdjęcia......Filmy.... !

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244742

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 712 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6861
tak to prawda. wspaniały kraj ze wspaniałą historią, problem tylko w tym, że tego kraju już praktycznie nie ma, został tylko doszczętnie ogłupiony naród, który można walić w kakał na wszelkie możliwe sposoby. obecnego rządu za chwilę nie będzie, wszyscy już przyszykowali sobie ciepłe posadki na które ewakuują, po czym wszystko zrzuci się na Kaczora i jemu podobnych... z resztą szkoda gadać. myślałem, żeby jechać do Anglii, ale tam teraz jest niewiele lepiej - kraj schodzi na psy przez politykę socjalną. po głowie chodzi mi Australia.

Zmieniony przez - krisss_zaw w dniu 2013-01-19 19:03:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
Gdziekolwiek byś nie był trzeba pamiętać że trzeba ciężko pracować i mieć duże ambicje bo świat jest bezlitosny i nikogo nie oszczędza .

więc nie ma co szukać klucza po krajach na świecie tylko go w sobie poszukać .

Dziś w Australii jest OK jutro będzie tragedia .

Zmieniony przez - Tomasz1405 w dniu 2013-01-19 19:06:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
to prawda, pod tym względem nic się nie zmienia. nie myślałbym żeby wyjechać nie mając podstaw.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21318
Jezeli chodzi o studia- ja swoje rzuciłem i jestem zadowolony. Męczenie się 3 lata na kierunku ktory sie ogarnia ale potem staje sie przed wyborem co dalej? Czy albo sie uczyc albo robić za marne grosze w pracy do której nie trzeba miec wyższego nie rajcowalo mnie za bardzo.
Postawiłem na studium zawodowe i obycie z praktyką a poźniej rozwijanie wiedzy na studiach. No i w końcu kierunek który może dac prace, a przedewszystkim satysfakcje. Wiele osób mówi że taka opcja jest najlepsza

A co do dyskusji nt ksztaltu świata, to... obecny system upada, produkuje zbyt duzo osob "wykluczonych" czyli takich co nie maja pracy, domu. Stąd nagonka na socjal, stad tez obciążenie budżetu. W Polskich realiach wyglada to inaczej. Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej- dbam o swoją apolityczność, choć na studiach starano mi sie to wykorzenic- ale na tej arenie mamy kupe twarzy znanych od 20 lat zmieniajacych tylko barwy. Związani sa glownie z obalaniem starego systemu skutkiem czego nie nadaja sie do budowania czegos nowego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja ze swoich akurat jestem zadowolony (przynajmniej póki co z jednego kierunku), są zaj**iście ciekawe, szkoda tylko, że aby dostać pracę to trzeba być cholernie dobrym i mieć minimum doktorat i staż za granicą, lub szukać szczęścia w innym kraju.

nasz kraj ostatecznie wydymano w kakał gdzieś przed okrągłym stołem - z jakichś przyczyn przecież mamy te same twarze od 20 lat. wszystkie nasze "niezależne media" wyrosły na pieniądzach wyprowadzonych z byłego PZPR. prędzej czy później na tą kasę połaszczyli się wszyscy. w aferze - matce FOZZ umoczone są wszystkie dzisiejsze frakcje rządzące.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Rabittt FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 8533 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 61283
Panowie, jaki budżetowy spalacz polecacie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21318
kriss to tak jak ja z obecnego kierunku, zeby dostac dobra robote trzeba miec łeb jak sklep i do tego kupe wiadomosci. Plusem był by conajmniej licencjat z fizjoterapii i kilka kursów plus doświadczenie. Ale warto chociazby ze względu na satysfakcje z ludzi którym sie pomoglo-myśle tutaj nie tylko o kwestii medycznej ale tez o pracy ze sportowcami, ale to kwestia bardziej magisterki z odnowy biologicznej

nasz kraj wydymał zachod oddając nas Rosjanom przez co scena polityczna ma ich mentalnosc i zachodnie aspiracje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
NomenNescio

Mając MGR z Fizjoterapii nic ci nie daje a o pracę bardzo ciężko , mówisz satysfakcja z pomocy ludziom poczekaj jak zaczniesz im pomagać

A o pracy sportowcami zapomnij chyba że będziesz miał w danym mieście bardzo ale to bardzo szerokie plecy i będzie bardzo dobry w swoim zawodzie .

A własna działalność w większości wypadkach równa się - upadek .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tomasz1405
NomenNescio

Mając MGR z Fizjoterapii nic ci nie daje a o pracę bardzo ciężko , mówisz satysfakcja z pomocy ludziom poczekaj jak zaczniesz im pomagać

A o pracy sportowcami zapomnij chyba że będziesz miał w danym mieście bardzo ale to bardzo szerokie plecy i będzie bardzo dobry w swoim zawodzie .

A własna działalność w większości wypadkach równa się - upadek .

to jest jeszcze kwestia kilku lat, wszystko sie może pozmieniać, a obecny tok myślenia to u mnie bardziej tok myslenia człowieka ktory sie zachłysnał tym co mu powiedziel w szkole. Na rynku pracy podobnie jak w sporcie- realia to zweryfikują.
BTW wole uczyc się w kierunku ktory mi bardziej odpowiada (bo nie wiem czy o jakims kierunku mozna powiedziec ze jest przyszłosciowy) niz robic cos z czym mam związane obawy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
wiele się nie zmieni , na pewno nie w Lublinie i tym województwie

Nie słuchaj co mówią w szkole bo wpadniesz w megalomanie , rynek się nie zmieni gdyż szkolne jest o wiele wiele wiele wiele wiele wiele za dużo fizjoterapeutów niż potrzeba , a wymagania w szpitalach są bardzo duże i raczej zwykły MGR nie ma czego tam szukać

oczywiście że się ucz Ja tylko ci mówię jak jest w rzeczywistości , gdyż sam jestem po części związany z tym zawodem i znam bardzo dużo osób z tego zawodu , i znam temat od środka praktycznego .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONKURS GOTUJ Z IRON HORSE SERIES !!!!!!! Deser dietetyczny :-)

Następny temat

Konkurs Body Building Magazine - do wygrania Burn & Shape

Spalanie
Polecane artykuły