Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM POST :-) Pytania .....Spam....Zdjęcia......Filmy.... !

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244510

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
Kasować nie trzeba było bo to wasz dział , ale pozwalać na to też nie za bardzo gdyż ludzie z przyzwyczajenia zaczną wklejać linki do sklepów sportowych a to będzie celowało w interes SFD i firmy IHS

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
Luz.
Jak tam mija weekend bo mój znów pod znakiem nauka wieczorem trochę luzu :)

Zmieniony przez - wojo zmc w dniu 2013-01-20 10:52:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
Ja dopiero wstałem , wracam do harmonii i mam zamiar dobry tydzień przeżyć z solidną pracą

Niedziela u mnie zawsze taka sama SFD filmy klasy B w Polsacie albo TVN , jedzenie , wieczorem kościół żeby sobie posiedzieć i pomyśleć w spokoju i pisanie grafiku na kolejny tydzień
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 712 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6861
u mnie też się nic nie zmienia - 14 czy 15 weekend z rzędu nauka z przerwami na sfd/bf, ewentualnie jakiś film wieczorem jak się wyrobię
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
krisss_zaw

trenujesz MMA bo pisze w profilu sezonowo ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 712 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6861
taaa - w zeszłe wakacje wpadłem do fight clubu w te wakacje zamierzam wrócić zamiast judo - w wakacje sekcja nieczynna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Rabittt FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 8533 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 61283
Witam Panów, miał ktoś kiedyś z Was taką przypadłość, żeby ot tak, zaje**ście bolał was mostek/splot słoneczny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
rozumiem nosi cię

Rabi od tak ? raczej nie ? zmieniłeś plan treningowy ? nowe ćwiczenia ? uraz na sali treningowej ? itd .itd.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Rabittt FIGHT24.PL
Ekspert
Szacuny 128 Napisanych postów 8533 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 61283
Właśnie, że od tak, żadnych zmian planu, po czwartkowym treningu zacząłem planowaną tygodniową przerwę w treningach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Rabittt FIGHT24.PL
Ekspert
Nie no, ku**a nie wytrzymam tego wolnego tygodnia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONKURS GOTUJ Z IRON HORSE SERIES !!!!!!! Deser dietetyczny :-)

Następny temat

Konkurs Body Building Magazine - do wygrania Burn & Shape

Spalanie
Polecane artykuły