Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SPAM POST :-) Pytania .....Spam....Zdjęcia......Filmy.... !

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244558

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85038
jak Marcin nie przyciął to j, tak jak obiecałem, zakładam dziennik
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
Z Marcinem rozmawiałem także nic nie przyciął.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21318
Noo Patryk świetny gość
Panowie trzymajcie kciuki, czeka mnie całonocny melanż z anatomią 2 tabsy sesji z tigerem poszły w obieg nie wiem jak w trakcie ale bedzie gruubo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85038
to elegancko. Czekam więc na paczkę. Mam wielką nadzieję, że dojdzie w tym tygodniu jeszcze.

Nomen, powodzenia pikawa Ci siądzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3702 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 73786
Ja może założe dziennik, ale to będzie raczej luty-marzec, po sesji i z wycinką na wakacje :]

Strasznie zabiegany jestem, mało czasu, jak wchodzę na forum to z komórki najczęściej, więc straszna lipa, a tu jeszcze trzeba pracować,studiować i wiele innych rzeczy.

O gotowaniu nie wspomnę, bo nie dość, że nie jsetem geniuszem kulinarnym jak wojtek, po 2 nie chce mi się, a po 3 cały czas to samo jadam zazwyczaj, bo po sklepach nie chodzę z braku czasu i raz na tydzień zajeżdzam po zakupy

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2013-01-02 21:18:58

Iron Horse Series Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
Dawaj na sesji :D
Dasz radę bynajmniej będę miał motywacje i do nauki !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3702 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 73786
ja motywację do nauki to muszę teraz zdobyć, chociaż strasznie mi się nie chce

Iron Horse Series Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
poza tym, teraz ładnie masowałem, ja nie wiem co mam za geny, ale wracam na siłownię i po 2 miesiącach mam rozstępy masakryczne, zawsze miałem rozstępy na bicepsach, a teraz triceps,biceps,plecy,nogi, ale to dlatego że wjechałem na konkretne treningi i publiczna siłownia. Od siłowni off miałem przymusowe 8 miechów

No, ale problemów z nabieraniem masy nie mam....tłuszczowej jak i mięsniowej :)

już poza tym 2 raz agresywna masa, na pewno przyszły rok masa będzie kontrolowana, z aerobami itd. tak jak lee to wyznawał, 1-3kg mięcha w pół roku to będzie super wynik jak na naturala :)

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2013-01-02 21:22:39

Iron Horse Series Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja w ogóle rozstępów nie mam.
Widać za słabo ćwiczę.

Zmieniony przez - wojo zmc w dniu 2013-01-02 21:22:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
wojtku każdy ma inne treningi. Sam podpatrywałem treningi wodyna, one są skierowane głównie na siłe, a ja ćwicze na średnio dużych cięzarach, ale typowo kulturystycznie i o to co.

Chociaż nie raz wjadę na konkretne ciężary, ale ostatnio zaszalałem i kontuzję lekką łokcia która miałem powraca, teraz właśnie zamówiłem na allegro małe zapasy profilaktyczne na stawy itd.

Mi siła bardzo dobrze wychodziła, masa rosła, próbowałem fajne treningi 5x5 ostatnio kiedyś, ale ostatnio właśnie miałem z 1 strony przymuszoną przerwę, bo tak zaszalałem że załatwiłem sobie cały łokieć i nic nie mogłem dźwigać, rehabilitacja itd.

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2013-01-02 21:25:37

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2013-01-02 21:26:14

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2013-01-02 21:26:31

Iron Horse Series Team

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

KONKURS GOTUJ Z IRON HORSE SERIES !!!!!!! Deser dietetyczny :-)

Następny temat

Konkurs Body Building Magazine - do wygrania Burn & Shape

Spalanie
Polecane artykuły