WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Real Madryt vol. 2

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 209839

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 213 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6708
RafikRolf 19 letni zawodnik w mocnych ligach zwykle już jest ukształtowany. To w Polsce się przyjęło że młody talent ma 25 lat o_O . Można rzucić wiele nazwisk napastników którzy w tym wieku błyszczeli. Nie neguje tego że będzie z Neymara świetny gracz. Ale po takiej medialnym nadmuchaniu jaka to "gwiazda" wschodzi po obejrzeniu jego meczy czuję rozczarowanie.

Jak ci pomogłem daj soga:)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 5382 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 29608
Cała Brazylia rozczarowuje z zawodnikami o uznanej marce na czele. Także nie oceniałbym Neymara przez pryzmat CA.

Dla mnie on nie jest warty 45 mln. Barc prawdopodobnie kupi piłkarza, który na dzień dzisiejszy jest lepszy niż Neymar za mniejszą kwotę. Fabregas jest niżej wyceniany niż Neymar.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3600 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 27033
Neymar nie jest wart tej kasy (w tym momencie nie,możne kiedyś).Ale sprawa jego transferu możne być jedynie zasłona dymną w negocjacjach transferowych z Kunem,lub Tevezem.

Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 213 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6708
jakoś średnio mi się chce wierzyć że kun przechodzi do realu , prędzej tevez ale za nim to nikt nie nadąży:)

Jak ci pomogłem daj soga:)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 285 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 36716
piotrz24 można rzucić jeszcze wiele (o wiele więcej) nazwisk którzy w mocnych ligach błyszczeli w wieku 19 lat , ale po przejściu do najmocniejszych lig i wielkich zespołów nie mogli się odnaleźć , czy to za sprawą złego podejścia ich opiekunów czy mentalności ich samych.
Sam temat Neymara jest "arcy nadmuchany", inaczej on sam zachowuje się w Brazylii , gdzie się urodził, mówi w ojczystym języku i ma rodzinę oraz przyjaciół. Co innego gdy nastolatek za usługi którego ktoś płaci 45 mln euro poczuje presję i nacisk pokładanych w nim nadziei, gdzie pół piłkarskiego świata jest skierowane na niego.
Dlatego też było wielu piłkarzy w takim wieku , a nawet i starsi, którzy mimo wielkiego talentu nie potrafili się odnaleźć w potędze futbolu i słyszymy o zmarnowanych talentach. Nawet doświadczony 26 letni piłkarz może się załamać po takiej zmianie.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 67
Jak dla mnie Mou nie ma potrzeby wydawać aż tyle na tego następnego napastnika. Owszem chciałbym mieć Kuna Lub Neymar czy Teveza w składzie , ale po co ? i tak w ataku jest tego sporo:) wolałbym wydać mniej kasy na napastnika np . Marko Vucinic z Romy albo Luisa Fabiano z Sevilli
...
Napisał(a)
Początkujący
Fabiano przecież wrócił do Brazylii, a Vucinic został nieoficjalnie królem kiksów ubiegłego sezonu.

Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2011-07-13 23:28:06

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 67
No ot Fabiano może nie :p ale Vucinic i co z tego że pare kiksów miał? oglądałem kilkanaście meczów Romy z tamtego seznonu i grał bardzo dobrze.:P
...
Napisał(a)
Początkujący
To musiałeś widzieć te, w których grał dobrze bo w trakcie niektórych kibice Romy zaczęli go wygwizdywać bo nie trafiał z 2 m do pustej bramki.

Zresztą on jest zbyt himeryczny. Mou nie dałby mu wiele szans do pokazania jeśli zacząłby grać, tak jak w drugiej części poprzedniego sezonu.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 24518 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75482
Vucinic w Realu fantasy już tuaj widzę

Power wears out those who do not have it.

Inne dyscypliny & Hazard

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Gwardzisci!

Następny temat

czy mam jeszcze jakieś szanse zostać pilkarzem

electro
Polecane artykuły