O***ałem prawko ...
Oblala mnie za to ze na skrzyzowaniu jadac na wprost zmienilem pas na srodkowy , bo nie widzialem oznakowania czy z prawego tez mozna jechac bo krzaki zasłaniały .
A potem skrecajac dalej w lewo , zajołem lewy pas na jednokierunkowej , bo prawym przejechalbym z 20 metrow i musial bym na nowo na lewy zmieniac , bo oznakowanie poziome o koncu tego toru jazdy ... Wiec walnolem na lewo i boom negatywnyy
Egzaminowała mnie jakaś 65 latka+
Dziury jak cholera wiec mowie zwolnie , jade 40 autem buja jak cholera a ta z dupa ze juz blad ze nie pokazuje ze potrafie 50 jechać
Jak ktoś bedzie zdawać to elka popindalać jak czołgiem ..
I jakby co , przy zmianach pasow ruchu , lusterko , odwrocic sie , i powiedzieć
Wpuszcza mnie więc jade , zeby potem w razie odwoływania sie do błedu nie dowaliła że wymusiliście Bo kamer na tył elki nie ma.
i ogólnie witam po dłuższej przerwie
Zmieniony przez - karbek w dniu 2009-07-30 16:02:18
Oblala mnie za to ze na skrzyzowaniu jadac na wprost zmienilem pas na srodkowy , bo nie widzialem oznakowania czy z prawego tez mozna jechac bo krzaki zasłaniały .
A potem skrecajac dalej w lewo , zajołem lewy pas na jednokierunkowej , bo prawym przejechalbym z 20 metrow i musial bym na nowo na lewy zmieniac , bo oznakowanie poziome o koncu tego toru jazdy ... Wiec walnolem na lewo i boom negatywnyy
Egzaminowała mnie jakaś 65 latka+
Dziury jak cholera wiec mowie zwolnie , jade 40 autem buja jak cholera a ta z dupa ze juz blad ze nie pokazuje ze potrafie 50 jechać
Jak ktoś bedzie zdawać to elka popindalać jak czołgiem ..
I jakby co , przy zmianach pasow ruchu , lusterko , odwrocic sie , i powiedzieć
Wpuszcza mnie więc jade , zeby potem w razie odwoływania sie do błedu nie dowaliła że wymusiliście Bo kamer na tył elki nie ma.

i ogólnie witam po dłuższej przerwie

Zmieniony przez - karbek w dniu 2009-07-30 16:02:18
Pomóż mi ściągać z Radpishare !:D kliknij ! potrzebuje 50 klikniec do darmowe konta :)
http://www.rapid-share.biz.pl/index.php?d=c1bb74048a5d773b8107cdc90cce668d
http://www.sfd.pl/Karbek_-=-__Początki_-t501318.html