Szacuny
938
Napisanych postów
2749
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
46901
A wy jak byscie postapili dzisiaj mam 18 urodziny nie czuje potrzeby sie naj**ac jednak koledzy by sie chcieli ze mną napic ;] w tym tyg nie cwicze bo mam przerwe regeneracyjna a wy jak byscie postąpili ? :D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Swego czasu też miałem fioła na tym punkcie, ściśle rygorystyczna dieta itd. Nie można sobie odmawiać przyjemności, ale należy robić to z głową. Jest dobra impreza - są znajomi - można dać w palnik. Siłownia to dodatek, hobby - nie sens życia.
Szacuny
10
Napisanych postów
866
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5378
jezeli nie potrafisz sie bawic bez alkoholu to pij albo jak uwazasz, zalezy od ciebie, ja np. jestem abstynentem poniewaz po pierwsze nie lubie alkoholu a po drugie lubie być sobą w kazdej chwili wiec nie mam takiej potrzeby.
zrobisz jak uwazasz
Szacuny
10
Napisanych postów
866
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5378
jezeli nie potrafisz sie bawic bez alkoholu to pij albo jak uwazasz, zalezy od ciebie, ja np. jestem abstynentem poniewaz po pierwsze nie lubie alkoholu a po drugie lubie być sobą w kazdej chwili wiec nie mam takiej potrzeby.
zrobisz jak uwazasz
Szacuny
938
Napisanych postów
2749
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
46901
jeszcze dodam ze w sob jade na bramke i chce byc w formie wiec chyba zrezygnuje ;] , SteStifler powiem ci ze juz praktycznie nie pamietam imprezy na ktorej byłem pijany ;] czy to osiemnasti czy cos tam zawsze trzezwy :D
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Oczywiście,masz ochote to pijesz nie zależnie czym masz impreze,18,kawalerski w tym dniu czy nie i na odwrót to że masz w danym dniu 18 itd. nie znaczy że koniecznie musisz się naj**ać bo masz ją tylko raz w życiu no i przede wszystkim co koledzy powiedzą...
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!