Szacuny
10
Napisanych postów
4401
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22973
no ja też mam w najgorsze połączenie jak to napisałeś-smasung i sieć orange. zgadzam się w pełni że nie robią żadnych gratisów, w porównaniu do innych sieci maja chu.jowy zasięg, gorsze taryfy itp. aAle ja np. 3/4 kontaktów mam w orange to w innych sieciach mi się nie bedzie opylać zupełnie, więc wybieram mniejsze zło
Szacuny
2
Napisanych postów
2293
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10445
jabolcokk dzięki za pomoc
pomogło wszystko
wszyscy mówią, że nokia jest łatwa w obsłudze i czytelna, ale wg mnie to jednak sony ericsson. może to dlatego, że od kąd pamiętam zawsze właśnie miałem SE...
niby spam i to w dziale po siłowni a jednak są tu też poruszane poruszane tematy
Szacuny
4
Napisanych postów
1734
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6554
Odradzam SE... Miałem 2 i każdy to nieporozumienie, zwłąsza joydtick i głośnik muzyczny. Lipa...
Chyba, że ktoś trafi na Made in Finland to Polecam. bo na Polske idzie Made in China Ja wcześniej miałem Nokie 5210 Xpress Music...
Teraz chcę kupić N95 8GB... Symbian w niej rządzi
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Szacuny
4
Napisanych postów
1734
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6554
Simplus to frajerstwo... Kradną pieniądze...
Wiecie co mie w****ia strasznie? Ten kraj i te złodziejstwo!
My jak zasilimy konto za 10zł to przedłużają ważność na max 10dni, a tacy Czesi zasilą 100 koron to na nasze ~10zł i przedłużają ważność na 6 miesięcy i nikt Ci nie blokuje konta na którym masz jeszcze pieniadze... Chuie
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.