Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Nowy gainer i nowy spam to nie chram %-) SPAM POST

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 187370

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1734 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6554
Dojdziemy.
Może za sto lat, bo jak Narazie to i jesteśmy sto lat za murzynami jeśli chodzi choćby o związek piłki nożnej.
Na jakim świecie żyjesz jak nie wiesz kto się z nas śmieje?
Niemcy, Czesi, Rosjanie, Całe UK... Mam dalej wymieniać? Lepiej nie...
A co do Arnolda to on jakoś wygląda i raczej żadnem aktor nie zastąpił by go w TAKIEJ roli jak Terminator. Więc złymi przykładami to Ty sypiesz. Pzdr

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 13351 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 51286
donJAZYRone jak Ci tak źle w Polsce to co TY tutaj jeszcze robisz ? Na Twoim miejscu już dawno bym wyjechał i najlepiej zmienił obywatelstwo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 177 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 999
prosze o glosy w moim temacie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1734 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6554
A czy ja napisałem że mi zle?
Śmieje się z tego

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 19680 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52823
Nie wiem jak wygladaja te Mroczki ale skoro zagrali w jakims filmie to widac tez musieli pasowac do swojej roli.
Chcesz komus zabrac szanse na bycie aktorem dlatego ze nie skonczyl szkoly aktorskiej? Ile osob pokonczylo np bankowosc a siedza na kasie w biedronce? (pyt. retoryczne)

Z czego sie smieja te kraje? A raczej ludzie z tych krajow? Imo oni maja w dupie nasz rzad. Czy nas interesuje kto i jak rzadzi np na Ukrainie? W dupie to mamy, tak jak oni nas. A jesli ktos mowi ze jest inaczej to wyciaga przyklad jednego na tysiac ktory moze nie ma co robic i sie smieje zeby jakis pismak mial o czym pisac. bo o 999 osobach ktore sie nei smieja nikt nie napisze bo bylo by to nudne. Dajesz sie manipulowac mediom.

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2058 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 33403
****a dzisiaj tak nogi do***alem ze jak wychodzilem z silki to prawie ze schodów zleciałem

"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zawodny, możliwe
Smoke, mnie wtedy na wymioty bierze...
Jak tam Preluda

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 19680 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52823
Ja nogi robilem wczoraj ale leciutko bo dzis mam boks wiec musze byc w formie, chociaz i tak mam zakwasy na nogach

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I jak tam na Żeńskiej Sekcji? Manto?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5581 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23151
Zwodny na boks chodzisz? Powiedz co nieco o treningach, warto chodzic,jak wyglada przykladowy trening?

Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tani rowerek treningowy - prosze o pomoc w wyborze

Następny temat

Skad brac punkty olimp i do czego sluza

Spalanie
Polecane artykuły