Szkoda że twarogu nie mam ani serkow wiejski Miało do niedzieli być mega słonecznie, a będą burze z deszczem. Nie ma na świecie sprawiedliwości, ni chu chu %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-31 21:03:01
Szersze od moich ;p Pierwszy raz z wątróbką cielęcą, która miała być taka pycha; nie była%-) a to istnieje jakaś "pycha" wątróbka? %-) Pyszna, to jest zawsze ta, którą zjedli inni. ;-)
Ja tam lubie ze świeżo zmielonym pieprzem i solą. Ale możesz posmarować jeszcze czosnkiem przeciśniętym przez praskę, jakąś dobrą musztardą, oliwą i jakieś ziółko do tego typu rozmaryn. Możesz też skropić sokiem z pomarańczy-będzie kozak Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-30 15:03:44
Nie, nie bierz ryżu !) bo Zaraz się spece wysypią, ze ryż jest rakotwórczy godzinę od ugotowania %-) Ps. I śledzie nie bierz przypadkiem ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-05 23:43:37
O moją suplementację się nie martw...kolego %-) a tak ogólnie to moje pytanie jest jaknajbardziej na poważnie. Na kuchennych forach to jak u nas w polskich realiach w dopingu ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-07 17:54:27
Jestem skromnym człowiekiem z natury, ale raz "smażyłem " placki nad ogniskiem na kawalku wyrwanej rynny, takze w tej kwesti uważam się za pro \-) Takze na grillu tym bardziej sie uda %-) ale niektórym na patelni nutę wychodzi wiec :-? Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-08-25 19:55:47