enan atom czy genamed? w co celować? Genameda enana bilem i bylem zadowolony. Atomic kiedys byl ok, teraz nie wiem czy to jeszcze nawet dalej robia? Chyba, ze masz na mysli Atom Lab to nie znam. Tura z euromed jak wypada? Testował ktoś ostatnio? Lepiej od Euromeda wspominam PMP i Dose. Metka swiss czy genamed ? jak z mietkiem shree i genamed? [...]
jakie hgh godne wagi? Soma strong. deka z pmp robi robote? bo zamierzam omka+deca pmp +bold alpha Dobra deka. Clen lyka da radę, czy czekać na foxa? Czekalbym na Foxa, ewentualnie uderzal w Shree, DB. ps. Dose już nie robi testa ISO ?? Nie robia, prime podobno tez mieli wstrzymac :-(
Ja to bym z orzechami wjechał :-} kupił nerkowece, przyprażył na patelni, dodał miodu, skarmelizował i om om om Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-25 08:23:34
[...] soraweczka Ja jak robię to generalnie gotuję w garnku, zalewam do przykrycia i got kilkanaście min, później zagęszczam mąką ziemniaczaną delikatnie jak woda odparuje + daje podsmażone mięsko Możesz kroić ręcznie, ale to chwila babrania będzie. Możesz kupić gotową włoszczyznę hortexu w paskach Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-14 23:26:42
Na grysoa Pan sobie życzy :)? Interesuje mnie coś do piersi z kurczaka,piersi z indyka,coś do ryb.Jeżeli chodzi o ryby to nie wiem jak je przygotować zdrowo bo zawsze robię na patelni ale to w mące i nie jest już zdrowo.Jeżeli możesz to do drobiu poproszę dwie opcje coś z łagodnego i ostrego.
jaka część wołowiny? udzieć, antrykot, kość %-) ? W kawałku jednym, w plastrach? I jak wagowo wygląda sytuacja. Coś doradzimy Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-22 11:50:54
Tylko do farszu jeszcze wrzuć np zioła prowansalskie lub jakies oregano, sol i pieprz. W pracy ciągle robimy takie tylko, że zamiast twarogu wrzucamy fetę z podsmażoną paprycką w occie, piers nacieramy oliwą i sypiemy obficie oregano. Pyszna sprawa Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-22 13:05:44
pomysłów jest bardzo wiele. To wyda się śmieszne, ale moja ulubiona pseudosurówka to pomidor w kostkę z cebulką w kostę + sól+pieprz ziołowy. Jem to od lat i pasuje do wszystkiego. Można dać jeszcze do tego kiszonego ogórasa. Pycha, Stestuj ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-01 17:51:44
[...] mąkę, stevię/słodzik, sól i proch-->mieszasz W drugiej misce mieszasz olej, mleko i żółtka-->mieszasz Dalej mieszasz składniki suche z mokrymi do czasu, aż nie będzie grudek białka mieszasz delikatnie na sam koniec Dodatki wg upodobań. Przepis sprawdzony, polecam ;-) BWT 57 133 29 mniejwiecej Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-17 18:45:32
Zdecydowanie za mało mąki 150 g mąki 2 jajka 250 ml mleka szczypta soli odrobina wody gazowanej i wychodzi kozak Kozak kozakiem 8-),ale tyle mąki na noc %-).
Zdecydowanie za mało mąki 150 g mąki 2 jajka 250 ml mleka szczypta soli odrobina wody gazowanej i wychodzi kozak Kozak... /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/ef90818d9b9441fc83ba5b073e39c1af.jpg Zmieniony przez - ~Igor w dniu 2014-04-18 10:06:27 Zmieniony przez - ~Igor w dniu 2014-04-18 10:06:41
Jak LC ja zdecydowanie bym upiekł w tradycyjny sposób. Sól, pieprz, sok z cytryny, jakieś ziółka i piekarnik. Jako dodatek możesz dać mrożony szpinak duszony w śmietanie. Pychotka Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-19 00:08:15
Zrób różne marynaty i wjeżdżaj w temat. Też jutro chyba kupię, bo dawno rybki nie jadłem, a na bazarku jutro będą świeże dostawy fishingów Greakr i taką rybkę normalnie daje w marynatę i moge dać do piekarnika od razu?Musze jakoś nacierać oliwą,olejem lub czymś innym?
Zrób różne marynaty i wjeżdżaj w temat. Też jutro chyba kupię, bo dawno rybki nie jadłem, a na bazarku jutro będą świeże dostawy fishingów Jutro Święto więc z rybki chyba nici ;p