Masz się z tymi chlebami :-D dawaj dalej, sogacz. Chleb I klasa. Wszystkie robisz na tym samym zakwasie? Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-04 21:56:32
[...] żeby uzyskać płynną konsystencję (btw twaróg zmielony ma mniej białka) Twaróg gotowy zmielony jest w większości b. smaczny, ale prawie wogóle nie ma białka, koniecznie trzeba patrzeć na etykiety, żeby się nie zdziwić. Deserek spoko, trochę przypomina sernik, ale zapewne jest smaczny!:-P Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-06 19:05:02
Dobrze kombinujesz. Czoko odmiana może być ciekawą opcją. Aż zrobię zakwas i przetestuję na własnej skórze. Zostajesz nominowana do otrzymania prestiżowej nagrody w postaci Sogacza ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-25 05:17:39
Obiektyw zmieniałeś, czy masz "fabryczny" od canona? Bardzo ładnie wychodzą foty obiektywy kitowe sa jak sama nazwa wskazuje do kitu dobry obiektyw - dobrze kosztuje stałka 180 mm?
Połączenie idealne. Polecam dodać na łosia soczek z pomarańczy rozpuszczonego z miodem mhhhmhmmhh ;-) Jak na targach będziesz miał en aparat to ukradnę Ci obiektyw 8-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-14 18:09:15
Zgadza się, chemia jak ch..., ale zawsze mozna wycisnac sok z owocu ananasa. To tylko przykladowy przepis jak u nas w firmie robimy jak sie nudzimy, a to częste zjawisko:D Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-21 15:07:09
Odżywki, mleka koziego i sereka wiejskiego można nie dawać jak nie ma na stanie, sprawdzałem, wychodzi również smaczne i pysznen ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-04 14:13:24
Po spojrzeniu na liste składników miałem kursor na Zgłoszeniu Naruszenia, ale pierwsze zdanie zahaczyłem };-) dobrze jest! Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-11 22:48:44
[...] 10x9, 10x10 wyciskanie sztangi francuskie 11x15, 11x15, 5x17.5, 9x15 triceps wyciąg grny 14x35, 9x40, 10x40, 8x45 Dieta: Dzisiaj zrobiłem sobie pancake'i z przepisu grekar9 z kuchni sfd. wyszły dobre, do tego zrobiłem Wysokoproteinową Nutellę, teżz Kuchni SFD. Wyszlo dobre, posmarowałem sobie troche te placki zeby na sucho nie jeść, ale [...]
Specjaliści- coś dodać do tego, aby jeszcze lepiej służyło jako "posiłek" przed bieganiem? Nie dużym, ok 8-9 km? Bo takie było założenie jak to robiłem. Jako że wszystkie składniki są w pełni zmixowane, zjedzone 20-30min przed biegiem nie czuć obciążenia na żołądku podczas run run Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-05 12:21:26
grekar9 - kupiłem po prostu "wołowinę extra" już krojoną i porcjowaną. NIe był oznaczony element tuszy, ale sądzę że jest to jakaś część plecówki, prawdopdobnie dolna (łopatka). W porównaniu do udźca którego miałem ostatnio jest bardziej włóknista. Ale pewnosci nie mam. Tylko sobie spekuluję ;-) ______________ Dziś już mniej "wykwintnie", ale [...]