SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki badań

  • Nieskuteczny odblok, słabe wyniki badań LH,FSH,TEST

    Temat
    Doping
    PRO

    [...] 1-2 tygodnie po Na odbloku takze kreatyna, duzo BCAA, pakiet witamin itp. Wszystkie środki były w 100% apteczne (mam własną aptekę). Odblok skonczylem w okresie świat. A oto wyniki z 03 stycznia: FSH <0,1 (norma 1,5-12,4) LH <0,1 (norma 1,7-8,6) Estradiol 20,78 (norma 7,36-42,6) Prolaktyna 110,7 (norma 86-324) Testosteron 134,8 (norma 249-836) [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/8/2014 8:55:01 PM Liczba szacunów: 8
  • czym podniesc SHBG? moje wyniki badan

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam po zlym odblokowaniu zaczalem sie bardzo zle czuc. Trwa juz to pol roku . Zrobilem badania i jak widac mam minimalny poziom testosteronu a SHBG ponizej minimum,kortyzol zas 2 razy wiekszy niz maxymalna norma ,co robic? MOJE WYNIKI: SHBG ↓ 10,87 nmol/l 11,4 — 52,3 a1 - 12:40 23-01-2014 Prolaktyna 369,4 mU/l 98 — 456 a1 - 15:18 [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 12914 Data: 1/27/2014 4:05:31 PM Liczba szacunów: 4
  • Cykl Enan 12tyg i totalny brak libido ( wyniki badań)

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam, jestem na cyklu od około 12 tygodni , mniej wiecej od 3-4 tyg czuje totalnego bloka w ogóle nie mam ochoty na sex , męczy mnie to dlatego postanowiłem zrobić badania i wyszły tak : Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma FSH FSH 0,05 mIU/ml 0,95 11,95 L LH LH 0,04 mIU/ml 1,14 8,75 L Estradiol [...]

    Odpowiedzi: 38 Ilość wyświetleń: 4361 Data: 9/15/2017 4:26:52 PM Liczba szacunów: 5
  • Test boostera testosteronu Black Devil + wyniki badań

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] Testowałem Black Devila, wykonałem oczywiście badania przed suplementacją oraz po trzech tygodniach stosowania. Oznaczałem prolaktynę, kortyzol oraz oczywiście testosteron wolny i całkowity. Muszę przyznać, że wyniki są bardzo ciekawe i jeżeli administratorzy działu nie będą mieli nic przeciwko podrzucę link do filmu na youtube z całą recenzją

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 2870 Data: 10/12/2017 3:12:39 PM Liczba szacunów: 4
  • aktualne wyniki badań. brak popędu pomocy

    Temat
    Doping
    PRO

    ... /SFD/2018/2/3/75dff0dfd3584445ab8f125a177f0c92.jpg

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1284 Data: 2/3/2018 9:09:11 PM Liczba szacunów: 0
  • Glukozamina - wyniki badań dla zainteresowanych

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] itp. Na dzień dzisiejszy niewiele jestem w stanie na ten temat powiedzieć. Myslę, że jesli bedzie choć minimalne zainteresowanie tym tematem, z czasem uzupelnię go o wyniki badań badające skuteczność innych "regeneratorów stawów", bśdź ich miksów. Na dzien dzisiejszy to wszystko. Czekam na ewentualne uwagi i propozycje, własne [...]

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/3/2008 4:04:28 PM Liczba szacunów: 3
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Z racji tego, iż jak widać w wielu tematach gdzie pojawia się trzyliterowa nazwa tego kotrowersyjnego środka, zainteresowanie i sprzeczne opinie na jego temat ciągle się pojawiają, postanowiłem zamieścić kilka wyników badań z jego udziałem, przeprowadzonych na ludziach. Nie będę ukrywał, że moje zdanie na temat HMB - bo o nim tutaj mowa, jest [...]

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/16/2008 4:08:22 PM Liczba szacunów: 4
  • Tribulus terestris - niezłe ziółko? wyniki badań dla zainteresowanych

    Temat
    Badania naukowe

    W tym tygodniu przyjrzymy się bliżej preparatom opartym na roslinie mającej ponoć spory potencjał anaboliczny. Ekstrakt z tego ziela powinien wg zapewnien producentow podnosic poziom testosteronu oraz wplywac w sposob wyrazny na poprawę parametrów silowych, wytrzymalosciowych, a i rowniez - na wzrost masy miesniowej i/lub poprawę skladu ciała. [...]

    Odpowiedzi: 46 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/30/2008 7:49:15 PM Liczba szacunów: 4
  • Jak interpretować wyniki badań lekarskich

    Temat
    Doping

    [...] tkankowe. Działają one jednak tylko w miejscu, w którym zostały wytworzone, a także w jego najbliższym sąsiedztwie. Badanie przypomina zwykłe pobranie krwi. Co zaciemnia wyniki ? Przed wykonaniem profilu hormonalnego trzeba pamiętać, że stężenie niektórych hormonów może się zmieniać zależnie od pory doby (np. prolaktyna, kortyzol) czy cyklu [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/24/2008 4:09:32 PM Liczba szacunów: 1
  • Cholesterol - jak interpretować wyniki badań

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] po rozmowie z lekarzem dał mi znać jak sprawa wygląda. Otóż doktor zdecydowanie stwierdził, że musi zacząć przyjmować leki obniżające cholesterol, ponieważ obecne wyniki badań są bardzo niepokojące. Kiedy zapytałem o dokładne wartości, byłem zaskoczony tym co usłyszałem w porównaniu do reakcji lekarza. Oto jak sprawa wygląda (wszystkie [...]

    Odpowiedzi: 89 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/4/2012 8:00:27 PM Liczba szacunów: 6
  • Testosteron działa - czyli wyniki badań dla ciekawych

    Temat
    Badania naukowe

    Wiem, że ameryki nie odkrywam w tym temacie, ale z drugiej strony badań w których sprawdza się anaboliczne działanie SAA na sportowcach - jest niewiele w sieci, a próby prowadzone na muszkach owocówkach, jesiotrach i królikach wielkanocnych mało kogo interesują. Podstarzali impotenci i kastraci również nie są docelowo najszczęśliwszą wykładnią. W [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4807 Data: 8/18/2010 12:10:43 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido, niski testosteron całkowity, wysoka prolaktyna. wyniki badań, clomid!

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] dziennie przez 6 miesiecy . Jestem po 3 tyg brania leku i jedyne co odczuwam to lekki ból jąder. proszę o rady co robić? jakies dodatkowe badania? może coś z prostatą. wyniki poniżej.: . z prawej strony normy. morfolia krwi 5D : wszystko w normie [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2887 Data: 1/14/2017 9:11:38 PM Liczba szacunów: 0
  • MOJE WYNIKI BADAN PO NOVEDEX XT - ZAPRASZAM

    Temat
    Odżywki i suplementy

    [...] o skutkach ubocznyh i mowie, zbadam się przed i po. Tak tez zrobilem. Dodatkowo testosteron i po cyklu zrobilem sobie dodatkowo badania kreatyniny w moczu. Zdjecia obrazuja wyniki. Dla podsumowania: -WZROST POZIOMU TT DWUKROTNIE - aspat i alat prawie bez zmian - cholesterol delikatna zmiana na minus - wzrost (ale ciagle w normie) trojglicerydow [...]

    Odpowiedzi: 44 Ilość wyświetleń: 7817 Data: 1/23/2010 3:43:51 PM Liczba szacunów: 0
  • Hiperprolaktynemia, ginekomastia, wyniki badań

    Temat
    Doping

    [...] wzrosnąć maksymalnie 6 razy) a endokrynolog stwierdziła hiperprolaktynemie czynnościową i przepisała bromergon 90 tab po 1 ed. Po 3 miesiącach zrobiłem ponowne badanie i wyniki wyglądają następująco: Testosteron całkowity:8,01 ng/ml Norma: 2,8 - 8,0 Testosteron wolny: 12,08 pg/ml Norma: 4,25 - 30,37 Estradiol: 34,38 pg/ml Norma: 25,8 - 60,7 [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 843 Data: 7/8/2016 4:23:28 PM Liczba szacunów: 0
  • WYNIKI BADAN, CYKL TEST PROP

    Temat
    Doping

    Witam wszystkich Serdecznie, PROSZE O POMOC w rozczytaniu i o analize wynikow ORAZ propozycje PCT. Badan zrobione 31.10.16, ktore otrzymalem dopiero dzisiaj, dnia11.11.16 r Rozpoczalem kuracje testosteronem propionate od dnia 01.09.16 - 11.11.16, czyli ponad 3 miesiace. Dawki wahaly sie od 50 mg ED do 25mg ED. Ostatnie 1,5 miesiaca STALA dawka [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1516 Data: 11/12/2016 4:39:08 AM Liczba szacunów: 0
  • Test Cypio 500 week - Pierwszy kontakt z SAA.Wyniki badan i male conieco.

    Temat
    Doping

    [...] minimalnie zaczelo rosnac jak narazie. A tak to nie wiem. 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 110 -martwy ciąg: 130 -przysiad: 100 Ogolnie wyniki zenada ale wrocilem po przerwie i roznych akcjach zyciowych.. A zaraz opowiem dlaczego zaczalem a w sumie nie trzeba bylo SAA, a napewno nie teraz, ale i tak jest [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 215 Data: 6/27/2019 10:59:43 PM Liczba szacunów: 2
  • WYNIKI BADAŃ

    Temat
    Doping

    Wiek 27 lat . ostatni cyklon skonczylem w polowie sierpnia poszlo prolo,npp,omo , masteron i wino w tab. . odblok byl z hcg 10000 jm. i w okolo 8 tygodniu tez przybilem 10000jm. provi 50 mg - 25mg i clomid 36 tab . za soba mam juz okolo 10 cyklow ( dlugosci 8 - 18 tyg ).od listopada mialem startowac z nastepnym . dzisiaj odebralem badania . : [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 2808 Data: 10/9/2010 1:09:08 PM Liczba szacunów: 0
  • Pomoc w ułożeniu cyklu, niepodziewany problem po porzednim >wyniki badań<

    Temat
    Doping

    [...] CEL CYKLU: liczę na lepszą regenerację, i trochę siły ale maksymalna waga jaką chcę osiągnąć to 100 kg przy lekkim spadku bf tak do 12% (żeby być w stanie utrzymać obecne wyniki biegowe), 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 4 lata 11. POZIOM BF%: 15-17 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto 13. STAN ZDROWIA: [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 745 Data: 9/26/2014 5:51:46 PM Liczba szacunów: 0
  • Bardzo wysoka prolaktyna - pomozcie zinterpretowac wyniki badan

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 34 2. WAGA: 106 3. WZROST: 186 4. WYMIARY: -biceps: 44 -klatka: 128 -udo: 68 -talia: 95 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 16 lat 6. DIETA: -białko: 2-2,5 g/kgmc -węglowodany: 1-3 g/kgmc -tłuszcz: 1 g/kgmc 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak 8. TRENING: 6x/tydz.; silowy split 3/tydz. + aero 6/tydz. + biegane 9. CEL CYKLU: regulacja brakow [...]

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 16107 Data: 3/2/2010 11:22:04 PM Liczba szacunów: 4
  • Wyniki badań do coeny po PCT

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 25 2. WAGA: 81 3. WZROST: 177 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 115 -udo: 62 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: jest jak trzeba 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: meta+enan+deca, meta+enan+bold 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: mieso 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 4 miesiace 11. POZIOM BF%: okolo 14 12. [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 97 Data: 1/7/2019 5:06:21 PM Liczba szacunów: 0