Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2575
Mam do wydania ok 1500zl na zakup sprzetu do cwiczeń. Posiadam laweke z regulacja skosu gryf pr,lamany,hantle,obciarzenie. Postanowilem cos dokupic poniewarz ciezko zrobic nogi,plecy,barki poniekat wiem oczywiscie da sie do tej pory rbilem ale bez wyciagu, suwnicy to nie to...Myślalem o kupnie takiego czegos cena 1599zl. Co wy byscie mi radzili?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5290
Napisanych postów
59380
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
728906
wygląda fajnie ale nie wiem czy nie lepiej byłoby dokupić osobno ławke , suwnice i wyciag ewentualnie stojaki na sztangę i obciążenia ja bym tak zrobiła lae decyzja należy do Ciebie
pozdro
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2575
rozumiem! ale tu tez mozna robic wszystko wolnymi ciezarami sztange wyjmujesz odsuwasz lawke do przodu ustawisz na odpowiedniej wyskosci haki i robisz bary wolnym ciezarem lub przysiady albo klate:) chodz wiem o co CI chodzi oddzielne to zawsze oddzielne;) dzieki za opinie ale ten atlas tak mnie zauroczyl <LOL> ze caly czas o nim mysle i od paru dni wpatruje sie w niego i tak zastanawiam sie....he
Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2575
wlasnie z Tym miejscem dobrze powiedziane jak bym kupil atlas to bym go wstawil do pokoju a jak oddzielnie to zostaje tylko strych;D hehe a tam w zime bardzoooo zimno...a jak tak mowicie oddzielnie to moze macie jakies ogloszenia odnosnie tanich suwnic bo nigdzie nie moge znalesc tylko takie po 10tys:)
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4740
ja na twoim miejscu kupił bym poręcze montowane (allegro 149 zł ), wyciąg montowany do ściany (189 zł ), stojaki do przysiadów ( ok. 140 zł chyba), może jakiś modlitewnik ? atlasy tego typu jak na zdjęciu charakteryzują się krótką zywotnością. chwytem reklamowym jest ilośc ćw. jakie możesz na nim wykonac i niska cena. dobry atlas kosztuje z 4.500 tys. złotych. wiem co mówię bo kumpel kupił taki atlas za 1400 zł i mocno był zawiedziony. Za reszte kasy zrób sobie jakiś konkretny cykl :) pozdro.
"Jedyną osobą ktorej musisz cokolwiek udowadniać jesteś ty sam."
Szacuny
4
Napisanych postów
291
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3799
Nom na zdjeciu wyglada fajnie ale cena bardzo podejzana, IMO sprzet jakis lichy kiedys znajomy kupil tez jakis podejrzanie tani sprzet na allegro to sie zawiodl wielce ... po rpostu na zdjeciu dorbze wyglada a w praktyce i to nieprawktyczne i slabo wytrzymale - nie polecam