****DANE PODSTAWOWE*************************************** NICK: qwert321 PŁEĆ: M WIEK: 23 WZROST: 182 NIEPRZERWANY STAŻ TRENINGOWY: ok 24 / ok 36 ****PARAMTERY OBWODÓW************************************* WAGA CIAŁA: 83 kg obwody nie miezone ****POMIARY POZIOMU TŁUSZCZU************************** WAGA CIAŁA: 83 typ budowy mezo/endo wiec troche [...]
[...] 7 dni, a następnie dawkę zmniejszono o połowę. HMB podawano w ilości 3 g/dzień przez cały okres doświadczenia. Przed i po zakończeniu każdego doświadczenia wykonano pomiary składu ciała oraz siły mięśniowej w warunkach treningowych, tzn. za pomocą ciężaru maksymalnego (CM) podniesionego w ćwiczeniach testowych (doświadczenia I, II i III) [...]
Nothing Gonna Be The Same Now! Siema, mobilizacja, motywacja i inne rzeczy tego typu wróciły. Jedziemy na pełnej. Wrzucam pomiary, zdjęcia oraz michę. Trening jeszcze dziś wrzucę + wczorajszą wypiskę. Zapraszam do odwiedzania! Wymiary: 30.07.2012 i 1.09.2012 Waga: 78,3 kg || 80,9 kg + 2,6 kg Klatka: 94 cm || [...]
Witam Wszystkich Zaczynam redukcję później niż inni uczestnicy projektu Na wstępie trochę danych o mnie. Nazywam się Marcin, jestem studentem i teraz koniec ze słoikami :-) ***DANE PODSTAWOWE*** NICK: orzyk14 PŁEĆ: Mężczyzna` WIEK: 23 lata WZROST: 179cm NIEPRZERWANY STAŻ TRENINGOWY: 14 m-cy ***PARAMTERY OBWODÓW*** MASA CIAŁA: 96kg OBWÓD [...]
[...] NA KGMC NA START: ****PYTANIA DODATKOWE********************************** CZY STOSUJESZ DOPING/PROHORMONY: Nie CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: Tylko do uzupełnienia diety CZY STOSUJESZ SPALACZE/POBUDZACZE: Nie(chyba, że kofeina itd. sie liczą) *************************************************************** Nie wiem czy pomiary dobrze wyszły.
[...] ! Pomiary zrobione z samego rana. Sorry za opóźnienie ale jestem na weekend w domu i parę rzeczy do zrobienia miałem. Ale zacznę od wczorajszego treningu, a później wypiszę pomiary. TRENING: 1. Wycisk flarowy 12x40 / 12x45 / 12x50 / 12x55 kg 2. Uginanie stojąc 12x20 / 12x25 / 12x30 / 12x35 kg 3. Francuz 15x30 / 15x35 / 15x30 /15x30 4. [...]