Ja sypię po wierzchu cynamonem i owijam w folię aluminiową. Mięso (schab) piecze się godzinę na każdy kilogram. Te bataty są tak delikatne, że można to sobie skrócić do 40 minut na kilogram. Pół kilograma = 20 minut. Temperatura? 160-180 stopni powinno być git. Można też w papierze do pieczenia z przyprawami. Robisz takiego cukierka.
dość monotonną masz tą miskę, mi się już tak nie chce, mieszam teraz trochę więcej (może między innymi Ty masz wyniki, a ja nie) gdzie kupujesz bataty bo nie mogę namierzyć u siebie? Zmieniony przez - kuba_n w dniu 2016-01-08 10:53:33
Witam. Właśnie zaczynam pierwszą swoją redukcję czy mógłby ktoś ocenić mój plan. Waga 92 kg - pas 95,5 Kalkulator wartości odżywczych Waga B T W Bł. Kcal Bez posiłku Brzuszki wędzone z łososia 140 g 24,2 g 44,8 g 0 g 0 g 500 kcal Bataty 250 g 4 g 0,3 g 50,3 g 7,5 g 215 kcal Orzechy włoskie 30 g 4,8 g 18,1 g 5,4 g 2 g 194 kcal [...]
31.05.15r., niedziela dzień 45. (50. dzień cyklu @) sen: 00: 10h płyny: woda, ocet jabłkowy rano, wywar z karku wołowego, pokrzywa x2, wywar z serc suple: Castagnus x2 Warzywa, o ile pamiętam, ok. http://vlep.pl/2fos78.png Bataty pieczone trochę smaczniejsze niż gotowane, ale też jakoś bez zbytniego szału. Bolały mnie dziś nogi – nie tylko DOMSy [...]