witam. Mam problem z bicepsem. Jest to jedyna partia która u mnie sie najgorzej rozwija. Barki, tricepsy bdb a bic stoi w miejscu. Mam dietę bogatą w białko, dobry trening, suple (mono + XPLODE). Dobrze wykonuje wszytskie ćwiczenia a bicepsy stoją w miejscu. CO robic? Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
L A M:
zastanawiam się według czego ten plan jest napisany bo zasad w odniesieniu do budowy bica i trica to ja nie widze, a raczej modnych "dyskotekowych" zasad.
zastanawiam się według czego ten plan jest napisany bo zasad w odniesieniu do budowy bica i trica to ja nie widze, a raczej modnych "dyskotekowych" zasad.
...
Napisał(a)
Jak dieta i regeneracja jest to problem może być w złym planie treningowym, za dużo może na bica albo złe ćwiczenia.
Pozdrawiam MIC
...
Napisał(a)
Jw,zmień trening wiekszy cieżar ,lub wiecej-mniej powtórzeń...
Mi sie ruszył jak zacząłem ćwiczyć wiekszym ciezarem i mniej powtórzeń i max 6 serii..
Mi sie ruszył jak zacząłem ćwiczyć wiekszym ciezarem i mniej powtórzeń i max 6 serii..
Trza być twardym, nie miętkim!
...
Napisał(a)
Mi z kolei odwrotnie lepiej szło na większej ilości powtórzeń.
Wklej swój obecny plan najlepiej.
Wklej swój obecny plan najlepiej.
...
Napisał(a)
Dokładnie zalezy od organizmu i jaki trening na nas lepiej działa
Trza być twardym, nie miętkim!
...
Napisał(a)
nie trenuj go wogule prze jakies 2 tyg. Może go zajechałeś. Po tych 2 tyg zacznij nowymi ćwiczeniami i inną ilością powtórzen
kurczak, ryz i kreatyna zrobi z ciebei sku.rwy.syna
...
Napisał(a)
daj spokój bicepsom, nie ćwicz ich przez pare tygodni, a zamiast tego zajmij sie lepiej plecami bo <100cm w klacie przy ramieniu >35cm... prosze cie
nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma

nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma
...
Napisał(a)
ręce już mam chyba genetycznie małe i słabe. Oto mój plan na bicepsy, ćwicze splitem:
Bicepsy :
• Uginanie ramion ze sztangą (gryf łamany): 4x10
• Uginanie ramion z hantlami (uchwyt młotkowy): 2x10
Bicepsy :
• Uginanie ramion ze sztangą (gryf łamany): 4x10
• Uginanie ramion z hantlami (uchwyt młotkowy): 2x10
...
Napisał(a)
na mnie porażająco zadziałały minutowe przerwy i stały ciężar, spróbuj. moze daruj narazie progress..
...
Napisał(a)
Może zób metodę "21", do tego coś na długość ramiania. I tak ja post wyżej przerwy to bardzo ważna sprawa 

Cóż Mam Napisać, Że Jestem Bardzo Silny, Nie Dopiero Do Tego Dążę.....
...
Napisał(a)
zrobię tak. Może rzeczywiście go przetrenowałem. Zrobie sobię 2 tyg przerwy a poźniej zrobie sobie jakieś nowe ćwiczenia. Dostosuję się do tych 1 min przerw ;].. Jakie najlepsze ćwiczenia na bic proponujecie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!