Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hej mam mały problemik, mianowicie moje bicepsy różnią się siłą lewy jest słabszy od prawego i strasznie mnie to wku****, np. gdy robię uginania koncentrowane to na początku nic się nie dzieje no i tak przez 3 serie ale w czwartej kiedy cwiczę lewy bic muszę sobie pomagać balansem ciała a w piątej to już kiwam sie jak jakiś pie**** rezus, podszas gdy prawym bicem bez większego problemu wykonuję wszystkie pięć seri....
co mam robić kumpekl radzi mi żebym częściej trenował lewy bic wtedy wszystko się wyrówna co o tym są sądzicie????
Szacuny
6
Napisanych postów
4270
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32466
Witam. Tez tak mam , ale nie przejmuj sie w miare cwiczenia to przejdzie i nie cwicz innaczej lewego i prawego tylko tak samo a z uplywem czasu wszystko bedzie OK
Pozdrawiam ceo
"Never Give UP"
"After the rain ,comes the sun"
----------------------------- Pozdrawiam ceo
Doradca w dziale "Trening"
Doradca w dziale "Kulinaria"
Pomoz glodnemu dziecku http://www.pajacyk.pl
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91090
Daj sobie trochę czasu,nie musisz rezygnować zupełnie ze sztangielek-wykonuj 1-2 ćwiczenia ze sztanga i 1 ze sztangielkami.Sztangą siłowo,a sztangielkami kształtuj>Pozdro.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
Szacuny
9
Napisanych postów
1259
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9969
Moim zdaniem należałoby zmienić na jakiś czs ćwiczenie i oczywiście zejść z ciężaru.Jeszcze do Michaila:profil jest zdjęcie też będzie.Mam pytanie gdzie wasze zdjęcia.
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91090
Witaj-ciekawy profil-moze napisz w sztni cos o sobie.Co do mojego zdjęcia to będzie na dniach,a kulturystyczne będzie w marcu-jakoś nie było dotychczas okazji zrobić.Pozdro.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail