Szacuny
98
Napisanych postów
6776
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
50488
No właśnie, że mocno nie nasiąka:) Dlatego trzeba dać na bardzo mocno rozgrzaną patelnię i tylko chwilę się smaży. Ja to robię na patelni grillowej teflonowej to w ogóle tłuszczu nie daję.
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
561
i nie przypala sie?
bo wlasnie zastanawialem sie nad zakupem grilowki, wszedzie chwala ze bez tluszczu... ale cos mi sie nie chce wierzyc zeby totalnie bez tluszczu taki kotlet sie zrobil w srodku bez przyjarania z zewnatrz
Szacuny
98
Napisanych postów
6776
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
50488
Bardzo ciężko jest przypalić na tej patelni. Ostatnio wszystko na niej robię. Tłuszcz zawsze troszkę się wytapia, z każdego nawet najchudszego mięsa. Można też minimalnie wody podlać to wtedy suche nie jest.
Wrażenia Rano siedałem na rowerek i po kilku chwilach sie cos urwało i poranne aero zakonćzone hehe.
Machnołem tabate - przysiad.
Czuje co trening ostatnio wzrost siły. Ale jednak myśle w MC zejsc troche z cięzaru i zrobić lepiej techniczne bo prostowniki u mnie strasznie odstają.
Szacuny
2
Napisanych postów
513
Wiek
38 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8074
Ja robie takie placji na zwyklej teflonowej bez tluszczu i tez sie wogole nie przypalaja.Miele piers z pieczarkami do tego jajko i troche platkow owsianych+ przyprawy i mamy super kotlety
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-02-09 14:51:02
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html