Szacuny
11150
Napisanych postów
51585
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sam robię, te kupne są strasznie naoctowane, niezbyt dobre.
Ta na focie jest z kapusty pekińskiej - skład:
kapusta pekińska
ogórek konserwowy
marchewka
papryka świeża
cebula
2 łyżki octu jabłkowego
4 łyżki oliwy
sól,pieprz,pieprz ziołowy
Kapuste szatkujesz drobno, trzesz na najcieńsze paski marchew, kroisz drobno paprykę, ogóra i cebulkę, przyprawiasz i mieszasz to łapami, lekko ugniatając. Potem dolewasz octu i oliwy, znów mieszasz i do lodówy, że żeby się przegryzło.
Szacuny
4
Napisanych postów
254
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1796
studensky nie chcesz się zatrudnić na kucharza u mnie;> zawsze wcinasz coś ładnie wyglądającego :D Idę zaraz biegać.. co mogę zjeść po bieganiu?;> (jak nie mam to podlece do mamuśki do sklepu i kupię;) )
To my te j**itne chłopaki. Trzymamy linię, bronimy wagi ! ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
254
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1796
zjadłem skromnie serek wiejski bo niespodziewanie późno wróciłem ale społeczniak stary aferę robił pod blokiem to trzeba było się pośmiać;) teraz wcinam kawałek czekoladki (mała pokusa mnie dopadła:D)
To my te j**itne chłopaki. Trzymamy linię, bronimy wagi ! ;)