Jak powinny wyglądać makrosy na redukcji z użyciem t3 i clenu? Na jakim minusie utrzymywać bilans?
Powrót do formy.
Ilość wyświetleń tematu: 107457
Powrót do formy.
Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód.
PawelSzEvcendo srendo to troche bajer![]()
trzymaj PAL na poziomie 1,4, tłuszcyz ok 0,8g/kg, białka z 1,6, rezte wegli i bedzie dobrze![]()
fafakIle tłuszczu ma szynka po pieczeniu? Bo nie chce mi się wierzyć że ma 20g jak pokazane jest na wielu stronach. A widzę ze ten tłuszcz jest wytopiony bo duzi tłuszczu pływa po formie a miecho po przekrojeniu wygląda chudziej niż schab.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
DanielgigsKalorie z warzyw typu marchew, ogórek, brokuł, kalafior itp. nigdy nie wliczałem i pytanko na redukcji może tak zostać?
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły