SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Masa do wiosny, forma do lata i każda ladies w krótkich gaciach lata

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 98569

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
ja omleta wcinam z owocami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
skończyłam owsiankę z twarogiem, bananem i kokosem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
lejdi zainspirowała mnie tym brownie z batatów.... ale zjedzenie całego ciasta samemu, to jednak chyba zbyt wiele ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2843 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14610
Dla mnie największym problemem w ciastach lodach i innych zakazanych smakolykach jest cukier. Na dobrą sprawę nie ma zamiennika. Ksylitol ponoć tez bee. Miód odpada. Stewia smakuje kupą. A chemii jeść nie chce. Ciężkie jest życie koksa

Zmieniony przez - yersinia w dniu 2015-04-03 18:05:35

Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem

Dziennik: http://www.sfd.pl/Yersinias_Deutsch_intensiv/_AKTUALIZACJA_s._21-t1063301-s21.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
dobry ten kokosowy budyń do mazurka, można jeść i jeść
mam tylko nadzieje że się ściągnie bo wylewałam półpłynny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Yers, czemu ksylitol be? Smakowałam dziś, bo niedawno kupiłam i smakuje jak zimny cukier :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Kesiik, robiłaś już kiedyś ten mazurek? Prosty przepis, ale nie mam czym jaglanki zmielić :(

Zmieniony przez - kleine-hexe w dniu 2015-04-03 18:14:24
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
poraz pierwszy to to nowy przepis na blogu, zrób na normalnym kruchym spodzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
albo blenderem tą jaglankę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Blenderem się rozdrabnia, ale do mąki jej daleko. Może jutro skołuję skądś młynek.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Bellafiore na redukcji

Następny temat

Współny trening :)

WHEY premium