Szacuny
20
Napisanych postów
2619
Wiek
31 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36108
Pecan jeszcze nigdy nie jadłem. Oliwki kupiłem już jakiś czas temu, a wczoraj był dzień bez treningu, także mi pasowało podbić tłuszcze. Kiedyś bardzo nie lubiłem oliwek, ale teraz jest zupełnie odwrotnie.
Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
pecan wyglądają i w sumie smakują jak włoskie
ale jeśli kierować się rodzajami tłuszczy to w pecan mniej 06
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
20
Napisanych postów
2619
Wiek
31 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36108
Może i pecan mają mniej o-6, ale za to stosunek 0-6 do o-3 mają dużo gorszy niż włoskie.
W środę jadę do sklepu, to może zajrzę też przy okazji do biedry, bo mają filet z łososia po promocji i właśnie te pekan, także bym spróbował pierwszy raz.
Szacuny
17
Napisanych postów
2416
Wiek
34 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
42913
Jeśli chodzi o walory smakowe spotkałem się ze stwierdzeniem, że brazylijskie najgorzej smakują ;) Jak częstowałem ludzi to 2-3 zjedli i koniec. Każdy narzekał na to, że za tłuste. Mi tam nie przeszkadza to :) Mogę zjeść dużo i nic ;)
Szacuny
20
Napisanych postów
2619
Wiek
31 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36108
Mi brazylijskie też bardzo smakują. Właśnie przyszła paczka 200gram, także po 1-2 dziennie będę sobie teraz jadł, własnie dla wspomnianego wcześniej selenu