SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Rum sie leje, Janek grzeje- czyli poezja pod sztangą / SPAM

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 121543

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2050 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25879
deja vu
schab po upieczeniu waży mniej niż przed pieczeniem - odparowała woda.
Więc możesz zważyć przed upieczeniem, a potem obliczyć proporcjonalnie do wagi upieczonego, albo ważyć po upieczeniu i liczyć jako schab pieczony.

Tak samo jest w potreningu z piersią kurczaka - jest surowa - mniej kalorii i gotowana - więcej białka i kcal


tego też nie rozumiem, no ciemna jestem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2050 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25879
wiecie co wolałabym liczyć po prostu surowy tak jak do tej pory , a zwróciłamm uwage na ten pieczony bo wiele osób w miskach ma policzony pieczony i mnie to zastanowiło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
jeśli przed obróbką kawał mięcha ważył 1kg i miał 100 kcal na 100g, a po obróbce waży 500g, to już ma 100kcal na 50g :) w przybliżeniu, nie biorąc pod uwagę tego nieszczęsnego wytapiającego się tłuszczu.
Ilość mięsa w mięsie musi się zgadzać!

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Kasię na prezydenta, o to mi chodzilo

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2050 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25879
ooo dobra, a co z tłuszczem i bialkiem??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
byłam kiedyś prezesem mojego fanklubu

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
no proporcję liczysz.. ten... no... proporcjonalnie

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2050 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25879
bo narazie kalorie widze ze moge zostawić surowego- bo nadal ma 100 kalorii, nie ważne że jest upieczony. to tłuszcz i białko też moge zostawić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
molly, jesli masa po upieczeniu sie nie zmienila praktycznie to zostaw taka kalorycznosc jak surowy

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7385 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27960
jeśli tyle samo waży to ma tyle samo B i T. Ale jeśli waży mniej to B i T ma więcej tak jak i więcej miał kalorii (w tych samych proporcjach)

There's been a mistake.
You've accidentally given me the food that my food eats.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

najlepsze ćwiczenia na pośladki?

Następny temat

Hawarzyca - DT (start s. 3)

WHEY premium