SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

UWAGA!!!-Ocena jakości odżywek wysokobiałkowych na rynku polskim

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 209342

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Usunięty przez NUTRIFARM za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 136
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2531 Wiek 111 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12950
Chciało Ci się specjalnie zakładać konto żeby to napisać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
o jakosc w Olimp traktuje inny artykul w obecnym (21) numerze Perfect Bpdy - rownie godny lektury jak ten o bialkach :)
wiec nie ma sie co ekscytowac

wracamy do jakosci odzywek wysokobialkowych w PL
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
efit
napiszę tylko że tabele żywieniowe uwzględniają płyny ustrojowe w wadze mięsa



nie jestem pewien czy uwzgledniaja kreatywnosc producentow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 434 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38661
Biniu jest najlepszy z tym wykryciem afery z woda w mięsie z kurczaka, Człowiek składa się w ponad 50% z wody, a prawdziwy kurak z opowieści co nie których jest suchy jak wiórek, nie ma w sobie wody i zawiera 100% białka inaczej jest wałowany i bardzo prosto to stwierdzić jak na tackę nie leci tłuszcz tylko woda, można mówić o skandalu. Naprawdę przezabawne historie.
Co nie zmienia faktu że przebadanie białek konkurencji przez firmę Olimp jest w interesie klientów którzy kupują odżywki i oby jak najwięcej jak najdokładniejszych weryfikacji w środowisku producentów. Mam nadzieję że cena produktów nie wzrośnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2132 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23447
intrygujacy temat i bardzo ciekawy, szkoda ze w uk nie dostane nigdzie PB... moze ktos by nakreslil o co dokladnie chodzi? Przelecialem 20 stron i zadnych konkretow w tym temacie, a zaczyna sie robic jakis off topic z kurczakami...

"Robiac byle co, stajesz sie byle kim"

Moj dziennik treningowy: http://www.sfd.pl/_GET_BIG_OR_DIE_TRYIN_by_zinko-t918364.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 434 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38661
zinko
intrygujacy temat i bardzo ciekawy, szkoda ze w uk nie dostane nigdzie PB... moze ktos by nakreslil o co dokladnie chodzi? Przelecialem 20 stron i zadnych konkretow w tym temacie, a zaczyna sie robic jakis off topic z kurczakami...


z tym nie dostaniem to takie opowiadanie bajek, jak ktoś chce kupić to kupi np na sklepie sfd jest ta gazeta i sklep w informacjach ma napisane że wysyłają do wszystkich krajów UE.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2132 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23447
tylko czy warto 70zl wydac aby zobaczyc interesujacy artykul pracuje akurat w jednej z firm w UK w dziale z bialkami i interesuje mnie to dlatego

"Robiac byle co, stajesz sie byle kim"

Moj dziennik treningowy: http://www.sfd.pl/_GET_BIG_OR_DIE_TRYIN_by_zinko-t918364.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 6776 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50488
kanap
Człowiek składa się w ponad 50% z wody, a prawdziwy kurak z opowieści co nie których jest suchy jak wiórek, nie ma w sobie wody i zawiera 100% białka inaczej jest wałowany i bardzo prosto to stwierdzić jak na tackę nie leci tłuszcz tylko woda, można mówić o skandalu. Naprawdę przezabawne historie.

Czy Ty serio to piszesz czy sobie jaja robisz? Dobrze wiesz, jakie były afery i Twoje tłumaczenie jest śmieszno-idiotyczne. Tu nie chodzi o to, czy kurak jest suchy, czy nie, ale o sztuczne nastrzykiwanie mięsa. Nie wiem, czy mieszkasz w jakimś bunkrze, czy dżungli, ale widocznie nie docierają do Ciebie (ostatnio chyba w zeszłym tygodniu) informacje o masowym wałowaniu mięsa. Np. nastrzykuje się sztucznie wodą piersi z kurczaka i taka pierś potem skurczy się o 40-50% co nie jest możliwe przy "normalnej" piersi. Dotyczy to też innych mięs, a ryb w szczególności. Poza tym masz ogólno dostępne raproty z kontroli. Czym dłużej Ciebie czytam, tym bardziej myślę, że żyjesz w jakimś innym, alternatywnym świecie.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2013-05-19 21:45:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 572 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28013
Czy ktoś może mi choćby na priv wysłać linka do tych badań ?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

STEFAN HAVLIK – PRZYSZŁOŚĆ KULTURYSTYKI

Następny temat

Trening 5x5 Bill Starr ilość serii zasadniczych - do Binia

forma lato